Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morgensen

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön hol bankol? - szólított meg néhány hete egy Erste brandszínű alapon Erste betűtípussal írt szöveg az egyik óriásplakáton, ami annyira rejtélyesen hangzott, hogy azonnal tudtam, ez csak az Erste bank kampányának teaser szakasza lehet. Akkor még nem sejtettem, mire fogják…..
Update: Tárárááám! Kisorsoltam a játék nyertesét! Nem más az illető, mint Rewriter, a miazhogy.blog.hu  gazdája, aki a következő hozzászólással örvendeztetett meg bennünket: Gazdálkodj okosan - Az agrármarketing centrum támogatásával, A legkisebb is számít - Tesco. A…..
morgensen 2010.03.23 15:30:02
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Fél szemetek mindig az addicton legyen, hogy ha valami szemrevaló reklámfeladvány szemet szúrna nektek, akkor egy szempillantás alatt lecsaphassatok rá. Szokásainkhoz híven, most is szemrebbenés nélkül beírhatjátok a legszemtelenebb fősorokat is, aztán meg szemezgethettek a többi…..
Tudom, hogy a blogot olyan emberek látogatják, akiknek kreativitása túl nagy ahhoz, hogy azt a munkájuk során teljes mértékben kiélhessék, ezért nem késlekedek tovább, és elindítom az újabb kör reklámrejtvényt, hogy a felgyülemlett felesleges kreativitás okozta szorító…..
Nem túl régi ez a reklám, így nagyobb a veszélye annak, hogy közületek többen ismerik is az eredetit. Őket különösen kérem, hogy inkább majd csak a játék vége felé, azaz a jövő hét második felében lőjék agyon a poént. A vécén üldögélő, illedelmes zombi azonban olyan…..
morgensen 2009.10.21 11:09:33
morgensen 2009.11.05 13:43:42
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
Tegnap bukkantam rá a Neo FM új logójára, ami így elős látásra szíven ütött. Az rendben van, hogy sietni kellett, hiszen 18-án már indulni kell a csatornának, és addig még rengeteg helyen kell hirdetni az új adót. Azonban ezzel együtt is többre számítottam ennél az eléggé…..
Igazából nincs ebben a reklámban semmi szenzációs, de itthon annyira szokatlan, hogy egy médiafoglalásnál gondolkodnak, hogy legszívesebben plüssmackóként magamhoz szorítanám azt, aki ezt kitalálta. Egyszerű, a buszok oldalán megszokott fotexes és sugár áruházas egyenhirdetések…..
Update: Na kérem! Ezennel kihirdetem az újabb kör nyertesét, aki nem más, mint Chalabre, aki már annyi poént szórt be a kommentkbe a rovat indulás óta, hogy már rég kijárt volna neki egy nyeremény. Örülök, hogy hozzá kerülnek a Hell ajándékok, már amennyiben elküldi nekem az…..
morgensen 2009.09.25 17:00:09
morgensen 2009.09.29 09:54:34
morgensen 2009.10.05 17:27:12
36 logó, 8 perc, 1 játékos! -valahogy így hangozna a TV2-es felvezetés ehhez az játékhoz, ha Vágó Pista egy új kvízjátékot kapna a feneke alá, amelyben logotípiai ismereteinket tenné próbára. A játék célja ugyanis az, hogy a rendelkezésünkre álló 8 perc vagy annál…..
Update: Akkor jöjjön az igazság pillanata! A nyertesünk (továábra is a random.org-nak köszönje) a nem mindennapi nevű fattyúhióka nickű olvasónk, aki mostantól egy virtuális Hell-csomag (egy tálca Hell és egy Forma1-es kulacs) boldog tulajdonosa. Kérem, küldje el az…..
Uptade: Ebben a pillanatban zárult Miki mókatára. Eheti nyertesünk ytike lett, akit ezúton is megkérnék, hogy fáradjon a főbejárathoz, vagy küldje el e-mailben az elérhetőségét. A többiek holnap újra próbálkozhatnak, hiszen reggel indulunk az új feladvánnyal.Bár hétfőre…..