Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gargoyle81

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burzsuj Teázz Louis Vuittonból! 2012.05.21 12:46:00
Balra egy klasszikus a '30-as évekből, jobbra az új A teának és a Louis Vuittonnak pontosan annyi köze van egymáshoz, amennyire elsőre tűnik: semmi. A legszorosabb potenciális kapcsolódási pont eddig legfeljebb annyi volt, hogy a több órás vásárlás során kitikkadó vevőknek a…..
Torockai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke kitalált valami újat: "A Magyarország legfrekventáltabb helyén, Budapest szívében található Klub64 hazánk első állandóan és egész évben működő nemzeti szórakozóhelye. Az ötszáz…..
gargoyle81 2010.06.02 19:48:54
A világjáróknak, akik azért érvelnek a betyárkocsma létrejötte mellett, mert külföldön is van ilyen:

Szerintem önmagában az még nem lenne baj, hogy létrejön egy "100% magyar" szórakozóhely, ha valóban olyan lenne, mint az általatok említett külföldi "nemzeti kocsmák". Egy olasz nacionalista kocsmáról ugyanis nem lehet elmondani, hogy egy zsidó vagy egy meleg gyomorgörcsöt kap már a látványtól is. Itt igen. És nem ok nélkül, ott van a kép alatt a bűbáj tulajdonostól idézett mondat: "Itt egymást érik a szórakozóhelyek, de eddig csak a liberalizmust, nemzetköziséget és a devianciát terjesztették".

Megjegyzem, a jobbikos haverjai, sőt talán ő maga is meglátogatta ezeket az undorító fertő helyeket, tehát behódolt a liberalizmust, nemzetköziséget és devianciát terjesztő férgeknek. Mert ha nem, akkor hova járt eddig? Ja, erről inkább ne beszéljünk, inkább nézzük, hogyan kezdődik Toroczkai Úr életrajza:
"Toroczkai László tulajdonképpen majdnem kétszer született. Először 1978. január 5-én éjjel akart megszületni, de az orvosok a szegedi klinikán hosszasan küzdöttek azért, hogy injekciókkal megállítsák a születést, mert veszélyes koraszülésnek minősítették az esetet. Mellesleg mindez a Szent Korona 33 esztendő utáni hazatérésével egy időben történt."

Na ezt hívják demagógiának. Aki pedig ennek a szárnyán betyárruhában lovagolva próbál meggazdagodni a behülyített szélsőjobbos közönségén, szerintem sokkal nagyobb bűnt követ el, mint az általa devianciaterjesztőnek titulált konkurrenciája.
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
gargoyle81 2009.09.07 15:49:40
@pet77:
ez az a pont, ahol már én sem tudom megállni a commentelést pedig talán életemben nem írtam sehová :)

>Nem az a baj, hogy Gyurcsány ott volt, hanem az, hogy a melegek is ott voltak!

Te jó ég. Egy melegfelvonulás csak Gyurcsánnyal? :-| Az ilyen mondatoknak van egyáltalán értelme?

> Nem Győlölöm őket, de nem kellene felvonulásokkal provokálniuk!

Nem provokálni mentek ki. Felvonulni. ;-) Azt pedig miért is ne tehetnék?

> Üljenek be szépen a belvárosi törzshelyeikre és stiröljék egymást kedvükre,nem bánom...

Már megbocsáss, de milyen jogon merészeled te megmodani bárkinek is (akár meleg akár nem) hogy mikor és hol töltse a szabadidejét?

> Egyébként, ha genetikai eredetű betegség (ahogy azt a melegek állitják)és nem divathullám buzinak lenni, akkor nem értem hogyan öröklődik évezredeken át amellett, hogy a melegeknek általában nincs utódjuk???!!

Tekintve hogy a mondat első fele nem igaz, a konklúziónak sincs értelme.

> Biztosan hamarosan válaszol nekem egy meleg Értelmiségi ezen "fogós kérdésekre"
olyan kimeritő tudományossággal, hogy a végén elhiszem,a másság a normális,és Én barom, aki gyerekeket nevelek(akik feltehetően majd kitermelik a nyugdijamat,gondoznak öregkoromban,stb...)

Egy melegnek lehet gyereke? Nem. Miért is nem? Mert egy utolsó deviáns féregnek titulálod az ilyen megjegyzésekkel. Ha ez nem így lenne, kevesebb gyerek maradna az árvaházakban, és később ezek a gyerekek is eltartanának öregembereket. Még egy - szerintem - érdekes felvetésem lenne: ha a gyereked pl keresőképtelen (nyomorék, szellemileg retardált vagy ilyesmi) lenne, emiatt okolhatnálak? Nem. És ez esetben eltartana? Nem. Őt öreg korában ki tartaná el? Hiszen még a saját szociális juttatásait sem volna képes fedezni, nemhogy a papa nyugdíját... És szoktak esetleg a melegek ez ellen hangot emelni? Menjünk tüntetni azért, hogy a nyomorék gyerekek apja ne kapjon az adónkból? Hát nem fogunk. Tudod miért nem? Azért, mert társadalmilag érzékenyek vagyunk és örömmel fizetek be adót azért, hogy a nyomorék gyereket a lehető legjobb esélyekkel induljon neki ennek a nyomorult életnek.

Ne vedd személyeskedésnek, de ez az ország nagyrészt az olyan felfogás miatt tart itt, mint ami ebből a commentedből átjött. Szarjunk bele a társadalmi problémákba, akinek 1 gyereket sikerül szülnie, az kapjon harmadannyi nyugdíjat mint az, aki 3-at vállal, a nyomorékok dögöljenek meg, a cigányok ne kapjanak segéjt, a buziknak meg egyáltalán ne legyen nyugdíja. És ebből kifolyólag inkább jól be se fizessük az adót, mert azt úgyis helytelenül (pl. buzik nyugdíjára) költik el.

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy az általam és a munkáltatóm által utánam befizetett havi mintegy 700ezer Ft adó és bérjárulék vélhetően fedezni fogja legalább a saját nyugdíjamat.