Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A-Lister

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT A Zyzz Project 2012.03.10 23:41:00
Szükségünk van példaképekre, már csak a viszonyitási pontok miatt is. Kellenek ezek az emberek  hogy tudjuk hol is vagyunk merre tartunk, és hogy hol vannak azok a bizonyos pontok amiket elérhetünk, vagy amit már elöttünk elértek, és egyszer talán oda mi is eljuthatunk. Egészen…..
A múltkori meglepően jó sorozatocska fogadtatás után, újra elővettem azt a játékgyűjteményes cd-t és a menüt böngészve elnézegettem az elvileg kedvadónak szánt képkockákat és kiválasztottam hármat. Eddig nem volt merszem kipróbálni egyiket sem, úgyhogy teljesen rajtatok…..
 A RPCJ Oscar elérhető a fenti füleknél, így nem fog itt zavarni, és egyszerű elérni.Közhírré tétetik, hogy megrendezésre kerül az első Rossz PC Juniorok OscarAz igazi Oscarhoz hasonló esemény, ami 2 hónapon át fog tartani,ahol a legjobb videósok mérik össze tudásukat.És…..
A-Lister 2010.03.17 12:09:38
Nagyon, de nagyon kevés videó érkezik egy ideje... Gondolom nem poénból hallgattok, de jó lenne, ha megpróbálnátok vhogy időt szánni a videózásra is. Reactornak szerencsére sok videója van, és amíg kevés videó érkezik, az ő bemutatóit fogom kitenni. Persze egyenként...
Folyt. köv. holnap :)..
A-Lister 2010.03.02 21:46:24
Elkészült végre Józsi visszatérő videója :) Most kivételesen soron kívül teszem ki, mert már annyian várjátok :) A többi videója a beküldési sorrend szerint lesz kitéve...
Még évekkel ezelőtt mondta, hogyha valaha is elérné a Nerd sorozat a 2010-et, akkor majd bemutatja ezt a játékot. Hát, eljött az idő  ..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
A-Lister 2009.12.07 12:29:41
Hát... hát... Szerintem ugyan arra gondolok, mint a többi néző: kit érdekel, hogy milyen programokat használsz? Ez egyáltalán nem bemutató téma, max. a végére kiírhattad volna, és kész.Szerintem ez nem lett egy jó bemutató, több okból is:- Eleve a játékválasztás nem volt jó.…..
Sokan nem értettek velem egyet, hogy bekerült a sorozatba és ezt tudtam előre is. Részben igazuk is van, mert élvezhető darab. De úgy gondolom nagyon korrektül bántam a játékkal és szívesen is tettem, mert megérdemli. De ignorálni azt a tényt, hogy vannak kínos hibái, az…..