Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kasztner

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor néhány éve Ferenc haverjai társaságában - mely számomra mindenképpen belterjes hallgatóságot feltételez - szóval akkor és ott, a lankadt pöcsű hallgatóságot hasztalan igyekezvén felrázni arra ragadtatta magát nevezett országvezető, hogy kellő indulattal és…..
Kasztner blogja Büdös tojások 2011.01.11 14:13:00
WikiLeaks kapcsán eszembe jut egykori mesterem mondása, miszerint „ ahhoz, hogy teljes bizonysággal megállapítsuk egy tojásról, hogy az büdös – nem kell feltétlenül tudnunk tojást tojni. Sőt semmit sem kell tudnunk a tojásról - büdös és kész.” ( Jó, nem egy nagy…..
Semmi kétség, minden a helyére került. Az elmúlt hónapokban nem is volt miről írjak. Minden a legnagyobb rendben van, ahogy azt megjövendöltem. Jó kezekben végre a nemzet sorsa! Érezhető a sok változás. Percről percre jobb itt élni. Annyi év ostoba intézkedései után végre ez a…..
 Hát megtörtént, túl vagyunk rajta – okuljunk, elemezzünk és örüljünk! A nép – az istenadta – felhatalmazhatta végre régi-új vezérét, csináljon eztán amit csak akar. Azt is fogja tenni a kiéheztetett klientúra két elvesztett választás után. Némelyikük…..
Azt már Bárdos András és Máté Kriszta hirtelen jött távozás után két nappal lehetett tudni, hogy a hétköznapi Tények műsorvezetői székébe beugró Várkonyi Andrea-Pachmann Péter páros csak átmeneti megoldás lesz, és október közepétől Várkonyi végleges párjával, Azurák…..
 Az egyik kedvenc témám következik – jól figyelj mert remélem vitatkozni fogunk! Előre leszögeznem – bár reményem szerint ez írásból egyértelmű lesz – semmi bajom a vallással, a vallásokkal, a hívő emberekkel, az idealistákkal, reménykedőkkel,…..
Egy új rovatot indítok – az élet szülte rá az igényt. Ide születtünk és itt élünk a planétának ebben az eldugott szegletében. Itt egy periférikus nyelvet beszélünk, amit a világon alig több, mint tiz millió ember ért. Illetve még ezek sem értik egymást, ezért muszáj…..
Kasztner blogja Meleg őszi nap 2009.09.09 13:17:00
 Itt a szeptember és hozott friss, meleg témát. Igen felvonultak, büszkén és méltósággal viselve - ezen a napon - a huncut természet által rájuk aggatott keresztet. Buzinak lenni sem lehet könnyű, ma Magyarországon. Reménytelen és megalázó lehet minden felvonulás mentes…..
Kasztner blogja Faluház 2009.09.07 14:15:00
Régi otthonomban - ÖKO program keretében - egy „ értéknövelő beruházás” zajlik. Puff neki! Még jó is lehetne. Egy rész Eu-s pénz, egy rész önkormányzati – egy kicsi saját hozzájárulás – és csak ki kell várni a végét. Két öreg lakótárs beszélget a…..