Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ryanközlegény

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
Ryanközlegény 2009.09.07 13:28:18
Jézusom, mire minden komit végig olvastam.. :)

Én meleg vagyok, de sosem mennék el egy ilyen felvonulásra. Többek között azért, mert bár ugyan -ahogy többen aposztrofálnak minket- egy "perverz, abberált, deviáns, köcsög" vagyok, azért mazochista nem...
Valamint azért sem, mert úgy gondolom, hogy az, hogy ki-kivel dug, az bizony magánügy. Miért kellene nekem az utcán bárkit is meggyőznöm arról, hogy fogadjanak el?! Vannak barátaim, van családom. Nekem elég, ha ők elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Én már "coming-out"-oltam pár évvel ezelőtt. Azóta is ugyanolyan vagyok, ugyanúgy viselkedem, nem vagyok hajtűdobáló divatbuzi. Nem járok rózsaszínben, nem riszálom a picsámat, nem sírom el magam, ha meghallok egy Elton John számot és nem affektálok. Egyszerűen csak meleg vagyok. Fiúval érzem azt, amit mások "normális esetben" egy ellenkezőnemű iránt éreznek. Ez van, ezt osztották... Nem én választottam, ezt így kaptam a sorstól... De nem vagyok beteg és pláne nem akarom másokra erőltetni a "betegségem". :)

Az hogy Gyurcsány elmegy egy ilyen felvonulásra, végképp nem értem... Miért jó neki, hogy folyton "kurvaanyázzák"? :)

Ma Mo.-on becslések szerint minden huszadik ember bevallottan vagy nem bevallottan meleg... Az kb 500 ezer ember... Ebből kinn voltak kb. 1000-en... Ma a magyar lakosság nagy része leginkább jobboldali politikai beállítottságú, (ahogyan én is..) -köszönhető a Gyurcsány kormánynak- (nemtudom hány millió ember.. és ezek nagy része nem radikális...) ebből, akik anyáztak, meg dobáltak, kinn volt kb. 500 ember... Miről beszélünk..?!?

Egy dolgot viszont felháborítónak tartottam... Néztem a híradásokat és azt láttam, hogy ott áll a kopasz, szimpatikus, futball huligán kinézetű csávó face to face a rendőrrel és üti, rugdossa, meg köpködi a rend őreit... Amerikában az ilyet ott helyben agyon lövik... :)
Ryanközlegény 2009.09.08 11:40:10
Én hetero "normális" szülők gyereke vagyok. Mégis buzzancs lettem... :) Ez most hogy is van akkor..? :)))Egy-két ember oltári nagy faszságokat képes itt leírni... És látszik, hogy erről az egészről halvány fogalma sincs... Én a szerencsésebb melegek közé tartozom, mert nem látszik rajtam, hogy az azonos nemű társaimhoz vonzódom. De tény, hogy vki nem volt ennyire "szerencsés"... Ugyanakkor egyetértek azzal, hogy a vonulgatásnak nincs sok értelme... Sokkal többet árt, mint használ. Nem így kell megmutatni, vagy felhívni a figyelmet magunkra. Egy olyan társadalomban, amely képtelen a toleranciára, az együttélésre másokkal, ahol lassan minden arról szól, hogy hogyan kúrjunk ki a másikkal, hogyan gyűlöljük a másikat, ez a kezdeményezés "halva született"... Főleg ebben a politikai helyzetben... Ezért első sorban az összes, 20 éve hatalmon lévő, mocskos gazember a felelős. Ha az emberek nagy része jólétben és biztonságban élne ebben az országban, szerintetek ki foglalkozna pár felvonuló meleggel..? Senki! Csak muszáj bűnbakokat találni... De az Titeket úgy látszik egyáltalán nem zavar, hogy rajtuk kívül ott volt 500 náci-futball huligán kretén, akik immáron 3 éve szétverik a várost minden egyes alkalommal, amikor nemzeti ünnep van, vagy vmi nem tetszik nekik... Ez ugye teljesen rendben van..? Teljesen normális, a társadalom által elfogadott és még véletlenül sem deviáns magatartás... :)

Jó napot!
Ryanközlegény 2009.09.09 12:30:44
@Letícia-Charlotte in SBp: Drága Letícia.

Nem szokásom hisztizni és Barbie sem vagyok... Szóval, ha nem ismersz, akkor ezeket a jelzőket kerüld inkább, ha lehet kérni... Ha hisztis, seggriszáló Barbie lennék, kinn lettem volna a felvonuláson. :) Olvasd el figyelmesen mit írtam és reagálj inkább értelmesen. Mert a kommentedből semmi nem derül ki. :) Én a közhangulatról írtam, ami jelenleg Mo.-on uralkodik. És bizony ebben a rendszerváltás óta hatalmon lévő összes politikus felelős... Nem csak a Gyurcsányt kell köpködni, hanem az összes korrupt mocsadékot. :)

Őszinte tisztelettel:
Ryan