Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wmanó

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent egy cikk a Borsonline-on két nappal ezelőtt, amit sok más sajtóorgánum között az Index is átvett, és amiben arról volt szó, hogy a lap megnézte a köztársasági elnök március 6. és április 16. közötti útjairól szóló közbeszerzési beszámolót, és azt…..
2011. május: Összes atomerőművét bezárja Németország 2022-ig   A német kormány 2021-ig 17 atomerőművet zárnak be Németországban, 2022-ben pedig a maradék három atomerőművet is bezárják, ha sikeresen végrehajtották a beígért energiapolitikai fordulatot. A fukusimai…..
Én tényleg nagy rajongója, kedvelője és megértője vagyok a németeknek, tudok egyet s mást a történelmükről, a szellem- és kultúrtörténetükről, s arról is, hogy mi folyik manapság a Fel-Duna meg a Rajna vidékén. Van valami fogalmam arról is, mi hogyan és miért sikerül jól…..
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
wmanó 2013.02.21 12:25:41
@cenzuratroll bosszanto: Ha tudsz valami módot, hogy a benzin vételékor, hogyan tudom kicsalni az adót, érdekelne! Ti. ebből kéne fedezni az útfelújításokat!
wmanó 2013.02.21 15:23:23
@Lizababa1123: Rosszul számolsz! Az éhbérért dolgozó osztrák pályamunkás fizetésén, járulékain, annyit tud spórolni az állam, hogy a karbantartási költségeket jóval alacsonyabbak tudnak lenni! ;-)
Ismeretlen tettes ellen tett lopás miatt feljelentést a Bicskei Rendőrkapitányságon az Alcsútdoboz Göböl pusztai juhász. Váradi András azért fordult a rendőrséghez, mert állítása szerint november 24-én a Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere tulajdonában álló Búzakalász…..
2010 óta tartó sunyi vagy teljesen nyílt államosítás egyik legszebb nyilatkozata látott napvilágot tegnap. Minden benne van, amitől legszívesebb falnak rohannak az ember, és ami miatt a Fidesz valóban az MSZMP, csak a XXI. században. "Az időjárás-előrejelzés monopólium, nagyon…..
Lehet számháborúzni, hogy tegnap az ilyen-olyan megemlékezésen, demonstráción vagy tömeggyűlésen mennyien voltak. A Belügyminisztérium a Kossuth téren 400.000 embert számolt össze, a Milla megmozduláson mindösszesen 20.000-et. A parttalan vitába nem érdemes beszállnunk, inkább…..
A múlt héten a Miniszterelnökség "Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel” hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást írt ki, mivel "kiemelt fontossággal bír az állampolgárok időbeni…..
Minden idők egyik legszemetebb törvényjavaslata: Az alkotmányba kívánják betenni, hogy a regisztráció a választásra CSAK személyes a jegyzőnél, vagy ügyfélkapun keresztül történhet.Vagyis vagy az okmányirodára kell elmenned vagy a jegyzőhöz, ha szeretnél majd a…..
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
Három hónapja fogadta el a kormány az árfolyamgát rendszerét, a legszemfülesebb devizaadósok pedig már júniusban alacsonyabb törlesztő részletet fizettek. Azoknak, akik még bizonytalanok, itt van még egy kalkuláció. Számításunk szerint a direkt módon elérhető nyereség a…..
Felmondta a Neo FM szerződését a Médiatanács - jelentette be Kiricsi Karola, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szóvivője a Médiatanács ülésén született döntést szerdán délelőtt Budapesten. A döntés ellen a rádió 30 napon belül fellebbezhet.…..
wmanó 2012.06.20 16:34:27
@Whiteman: Igen, a névhasználat helytelen volt, bár úgy tudom az NMHH az ORTT jogutódja, de még az ORTT elnöke is belebukott (lemondott) az ügybe. Ugye ebből gyaníthatjuk mi folyhatott a háttérben!
Történelem formálás banki módraEx-köztársasági elnökünk etikai vétsége meg sem közelíti azoknak a banki agytrösztöknek bűnét, akik olyan kölcsönszerződési konstrukciókat kreáltak, amellyel megalkották a modern kori kizsákmányolás „mintarendszerét”. Az…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
wmanó 2010.05.24 20:46:13
@tölgyes: Vannak kivételek, bár úgy érzem belőled is a tagsági könyv beszél! Próbáltál már objektív lenni? Tudod nem feltétlenül a TE gyereked a legokosabb, a legszebb stb. Próbálj egy kívülálló szemével nézni, egész különös dolgokat fogsz látni! Nem kell félni, csak próbáld ki!
wmanó 2010.05.24 20:51:08
@belzebubó: Ha olvastad az előzményeket, próbálom a csónakot egyensúlyban tartani! Ez a csónak a mi országunk, sajna mind a KÉT oldalról próbálják lenyomni! Most a győztes oldal dobálhatja a vízbe a bűnösöket, de ne hidd, hogy a másik oldalon angyalok vannak! P O L I T I K U S O K, de sajna MI fogunk vízbe fulladni!
wmanó 2010.05.24 20:57:10
@Videofon: Félre értesz, nem jobb vagy bal, POLITIKUS = rabló, hazug, hatalmával visszaélő. Bárhol, bármikor! Ne hidd azt, hogy a TE oldalad tisztább, bárhol is állsz! Láttam, ott dolgoztam külsősként több budapesti önkormányzatnál!
Szigorúan a tények: 2006 október 23-án a Rebisz csapatai brutális megtorló akcióba kezdtek Budapesten. Ennek oka a TV-székház elfoglalása alatt elszenvedett sérelmeik voltak. Nem azokat bántották, akik őket bántották. Bodoky Tamás feltáró cikke alapján a Célpont stábja (itt…..
Az ORTT döntése nyomán felgyorsultak az események. Mindenki előtt ismert a tény, megszűnik a Danubius és a Sláger Rádió. Most jön azonban az igazi döbbenet:Számos forrás megerősítette azt az információt, miszerint az Index.hu megunta a piacon betöltött szerepet és egyszerűen…..
 Bár szorosan véve nem tartozik a pedagógusok alapfeladatai sorába az a közutálat, amit a tanártársadalom nagy része Magyar Bálint iránt érez, ez a jelenség mégis működik. Ő ugyan aligha tudhat erről, a mértékéről pedig valószínűleg lövése sincs: azokon az oktatással…..