Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wunderbar

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
wunderbar 2009.09.07 10:15:59
Mindenki tudja, hogy az idei melegfelvonulás is csak nyílt provokáció volt, a média minden évben tudatosan összekapcsolja a balhéval, az intoleranciával már hetekkel az esemény előtt, így tudat alatt is negatív attitűdöket próbál ébreszteni az emberekben. Nem azt mondom, hogy be kell tiltani, de ha sokkal kisebb csinnadrattával, Budapestnek egy kevésbé forgalmas részén rendeznék meg, annak szerintem a melegek is jobban örülnének.
És miért van az, hogy egy melegfelvonulással nem vállalni szolidaritást ciki? Ugyanakkor nemzeti ünnepen a megemlékezőket kordonnal elzárni az eseményektől nem ciki (a megmotozásokról már nem is beszélve), fűben ülő gárdistákat könnygázzal szembefújni nem ciki, seggét nyalni egy magát minden szinten lejárató, Magyarország jövőjére vonatkozóan pedig soha semmilyen életszerű perspektívával nem rendelkező "politikusnak" nem ciki.
Tisztelt Tóta W. úr, mégis mire jó ez az "aki nincs velünk, ellenünk van" hozzáállás? Aki tényleg liberálisnak vallja magát, ez az első, amit megpróbál kiverni a fejéből. Vannak, akik szeretik a homoszexuálisokat, vannak, akik nem, és ez még a "legtoleránsabb" államokban is így van. És ha nem provokálják az embereket, békésen megférnek egymás mellett a különböző eszmék, mert való igaz, egy demokráciában joga van létezni ilyen embernek is, meg olyannak is.
Én azt mondom, ahelyett, hogy a többségi társadalmat a kisebbségek és a szubkultúrák ellen hergelnénk és fordítva, itt az ideje, hogy végre összefogjunk, és mindenféle aktuális politikai érdeket félretéve újjáépítsük ezt a nemzetet.