Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dagee

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan abban a téveszmében élnek, hogy „a sorkatonaság embert/férfit farag a fiatalokból”, és hogy „a mai fiatalemberek” – felteszem itt a 18-20 évesekre gondolnak – „azért olyan puhányok, mert nincs sorkatonaság”, stb. Már tucatszor leírtam különböző fórumokon és…..
Indulásnál még szó nélkül kiszolgálták a 18 évnél fiatalabbakat a Nemzeti Drogelosztóban, azóta viszont elolvasták a vonatkozó jogszabályokat, úgyhogy most ott tartanak, hogy a törvény szerint nem szolgálhatnak ki, ha gyerek van a boltban Ebből egyenesen következik, hogy a 18…..
Én így gondoltam, aztán kiderült, hogy más lehet a háttérben. Mióta elkezdtek pletykálni arról, hogy az Apple saját térképes szoftverre gyúr, az eddig nagyjából jól teljesítő Google Mapsom forgalomtervezője egyre nagyobb baromságokat ír, küld el rossz irányba, futtat velem…..
Appleblog Na de milyen a Lion? 2011.07.24 09:37:00
Nem lesz hosszú poszt. Elég röviden el lehet mondani.Az új funkciók: feleslegesek. A többségüket, például a Launchpadet szerintem sosem fogjuk használni, a fordított scrollt eddig minden ismerősöm kikapcsolta, a Mission Control kevésbé átlátható, mint az Exposé és társai, a…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Szurdi Miklós és barátai átkecmeregtek az első akadályon, hiszen a Casino első része hozta az RTL Klub által kitűzött harminc százalékos közönségarányt, sőt még kicsit túl is szárnyalta az elvárásokat az elért 34 százalékával. Ugyanekkor a Tv2-n a Bajnokok Ligája…..
Kijött a Snow Leopard 10.6.6 update, ami egyet jelent azzal, hogy az Apple megnyitotta a Mac App Store-t. Az operációs rendszer  frissítését a szokásos módon, a Sofware Update-ből vagy az Apple weboldaláról letöltve telepíthetjük, az újraindítás után a Finder ikonja mellett…..
Alig egy hete jelent meg az új operációs rendszer, máris megközelítette piaci részesedésben elődjét, a Leopardot. Oké, nem a teljes hazai helyzetről adok most képet, ahhoz ugyanis normális piackutató cégekre lenne szükségünk, csak az Appleblog statisztikáira tudok hivatkozni,…..