Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zita87

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja telepítettem egy látogató-számláló programot, és teljesen el vagyok képedve az eredményeken. Feldob, hogy ilyen sokan olvassátok a blogomat, írok is bele gyorsan valamit. :) Ott hagytam abba vasárnap, hogy esik a hó. Nos, több mint 24 óráig egyfolytában esett, így…..
Megpróbálom gyorsan összefoglalni, hogy mi történt, amíg Dénes itt volt. Az egész úgy kezdődött, hogy Zehra elfelejtett dolgozni menni, mert nem állította be keddre az ébresztőt. Így valamikor reggel 7 után szinte egyszerre indultunk el itthonról. Ő dolgozni, én meg megkeresni…..
Ezt a bejegyzést alapvetően tegnapra szántam, de aztán úgy felidegesítettek a kollégiumi jelentkezéssel, hogy elment az írástól (is) a kedvem. Elég hülye időjárás van errefelé mostanában. Tegnapelőtt gyönyörű napsütéses idő volt, csak kár, hogy ezt mínusz 12 fok…..
Tegnap, miután Lisát elvittem az oviba, bementem a városba, mert akartam venni magamnak még egy pólót. A vásárlást elég gyorsan letudtam, majd a buszra várás helyett gyalog indultam haza. Sajnos megemelték a jegy árát, így mostmár egy újabb érv szól a séta mellett. Ráadásul…..
Azt hiszem kezdem a közepén: a frankfurti hétvége rendkívül mozgalmas volt. Szombat reggel Zehra kivitt az állomásra, így még a vonat indulása előtt némi reggelit is volt időm venni. Lisa is velünk jött, mert Thomas nem akart még felkelni. Így Zehra pizsamában, cipő nélkül őt…..
Tegnap délután eljött annak az ideje, hogy megfürdessem a Lisát. Igazából csak a pelenkáját akartam kicserélni az ovi után, de mikor megláttam, hogy tele van homokkal, inkább a fürdés mellett döntöttem a törlőkendővel való törölgetés helyett. A sztoriban az az érdekes, hogy…..
Tegnap megint überelfoglalt voltam. Lisa remekül szolgáltatta a plusz munkát. :)Reggel annak rendje szerint elmentünk az óvodába, majd amíg ő ott volt, én a Szilvivel matekoztam. Mikor érte mentem, az óvónéni vigyorogva fogadott, hogy ma volt az első alkalom, hogy nem sírt nála a…..
Ismét azzal kezdeném, hogy bocsi, hogy ritkábban írok, de mostanra a hétköznapok teendői állandósultak, így nem lenne túl sok értelme mindennap leírni, hogy elvittem Lisát az óvodába és érte mentem. Más meg nem nagyon történik. Így meg kell várni a hétvégét. A tegnapi nap…..
Életemben nem gondoltam volna, hogy egy napon a postás érkezése fogja jelenteni számomra azt az élményt, amit muszáj azonnal leírnom :DSzóval csengettek. A postás volt az, csomagot hozott. Már azon meglepődtem, hogy egyáltalán átvehetem. Pesten mindig szivattak, hogy albérlő nem…..
Eme első bekezdést Zitának ajánlom különös figyelmébe; más nem hiszem, hogy értené a poént. Tegnap vacsi közben elkezdem azon agyalni, hogy is kellene magyarul elmagyarázni, hogy mit eszünk tulajdonképpen. Gyakorlatilag krumpli volt sült tojással. De milyen krumpli? - ekkor…..
 Ez a nap (hét?) korántsem olyan unalmas, mint amilyennek ígérkezett. De nem akarok a dolgok elébe szaladni. Csak szépen sorjában. Kedden még oviban voltunk. Háromnegyed 9 körül kellett onnan eljönnöm. Lisa sírással fejezte ki nemtetszését, így az óvónő azt mondta, hogy…..
Tegnap este megtartottuk az első németórát. Meglehetősen szórakoztató volt. Zehra úgy kezdte, hogy kevés német tud helyesen beszélni, és kevesen ismerik a nyelvtani szabályokat. Ezt megerősítettem én is, mondván tapasztaltam, hogy a melléknévragozást a németek nem igazán…..