Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kedvespókmajom

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal kültéri, olcsó, ONVIF kompatibilis kamera után nyomoztam, így találtam rá az elsőre furának tetsző BOAVision HX-HC450C72 típusra. Sajnos jó áron csak az AliExpresszen tudtam megrendelni, amit nem nagyon kedvelek, mert nincs Paypal-os fizetési lehetőség, de a 19 Euros ár végül meggyőzött.…..
Még sosem volt normális napelemes telefontöltőm, és hát mikor lenne ez aktuálisabb, mint akkor, amikor mindenki folyamatosan utazik, jön-megy? Gyakran előfordul velem is, hogy annyi teendőm van hirtelen, hogy a telefonomat sincs időm feltölteni, vagy csak tökre elfelejtem a nagy pakolás közben,…..
kedvespókmajom 2016.07.26 21:52:04
@Jóska Pista: Akkor ez 1 hőtükör fólia :)
A Majmok bolygója: Lázadás után jövőre elkezdhetik forgatni az etyeki stúdióban a Majmok bolygója: Magyarország című folytatást. A magyar nép jelenlegi helyzete, a plázák és szórakozóhelyek közönsége, az ország vezetői és a budapesti városkép mind arra ösztönözték az…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..