Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JolieJulie

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap a "dolce vita" jegyében telt.Tudom kissé felelőtlenül hangzik annak fényében,hogy csöves munkanélküli lettem egy polgár háborúval fenyegetett országban,de szombat lévén kár is lenne bárminemű próbálkozás a jelenemet súlytó problémák megoldására.A…..
στην Αθήνα.. Hasé 2010.03.29 23:20:00
Most az élet iskolájában tanulok,az egyetem helyett.Pedig épp a ZH-imra készülhetnék a homokszínű konyhámban,a színes kávésbögréim között.Lehetnék a diáktanács elnöke,ha a főiskola szépe nem is,vagy írhatnék érdekes cikkeket a suliújságba.Tagja lehetnék valamelyik…..
Mostanában igen különös órákban tör rám az ihlet,szóval lassan bevett szokás,hogy hajnali öt óra tájt stikában cigizek a konyhában,mert az erkélyen nagyon hideg van és kávésbögrével a kezemben pötyögök a laptopon.Érdekes folyamatokon megyek keresztül..Azt hiszem,hogy már…..
στην Αθήνα.. Nem tudom! 2010.02.23 20:23:23
Talán még sosem mondtam,de régóta szeretném..Nem tudom.Ez pontosan az a mondat,ami minden kérdésre mentőmellényként szolgál.Egy vizsgán egyes jár érte,egy munkahelyen elégedetlenség,egy kapcsolatban kétely,egy blogban pedig zűrzavar.Amikor gyermeki izgalommal mesélek,amikor…..
Mi is lehetne megfelelőbb időpont arra,hogy visszatérjek férfiakból kiábrándult önmagamhoz,mint a Valentin nap!?Kukába hajítva rózsaszín szemüvegem,megint csak azt mondhatom,hogy időpazarlás volt azt hinnem,hogy jól áll nekem ez a viselet.Egy igaznak hitt Rómeó ismét…..
στην Αθήνα.. Kávészünet 2010.01.20 05:32:28
 V éppen ebéd helyetti lattéját szürcsölgette,amikor megcsörrent a telefon.A kijelzőn egy rég nem látott név tűnt fel,ami nem éppen a legkedvesebb emlékeket ébresztték benne.Habár közös múltjuk csak röpke liezon volt csupán,az illető mégis a múltbéli…..
 Egy korombeli szingli lánynak kötelessége randizni,még akkor is,ha a tapasztalatok hervasztóak.Ha számot kéne adnom az összes elcseszett randiról,aminek áldozatául estem,akkor bizonyosan eposzi terjedelemmel bírna. Az elmúlt időszakban többször is szemtanúja voltam,ahogy okos…..
στην Αθήνα.. Flashback 2010.01.07 13:49:00
 Vegyes érzelmekkel szálltam fel a malév 235ös athéni járatára,pedig utálom a telet.Azon tűnődtem,hogy biztos,hogy ezt akarom?Aztán amikor a kapitány a köszöntőjében elmondta,hogy Athénban jelenleg 20fok van,a kételyeim is elillantak.Végülis még csak most jön a java és…..
Még hogy az édes bűnözés boldogít!Épp az előbb csináltam magamnak csokistejberizst,ami nem elég hogy tele van kalóriával,de még csak meg se ettem.A kukában landolt a drága,pedig!!! szakácskönyvből csináltam,de a rizs ropogott,keserű volt az útóíze és nem volt elég…..
Még mindig előfordul,hogy például amikor a buszon vagy a trolin ülök,és bambulok ki az ablakon,meglepetten veszem tudomásul,hogy tényleg itt vagyok.Mármint,ha jól belegondolok,akkor tök furcsa,hogy nem Budapest,hanem Athén hétköznapjait élem,és hogy a metróban görög zene szól…..
στην Αθήνα.. Blogterápia 2009.11.22 19:59:00
 Miután megnéztem a Joulie and Julia című filmet,elképzeltem,hogy milyen lenne azokban az időkben élni, ahol a nők magassarkúban és köténykében főznek, és éppen, amikor szexin megízlelik a fakanálról a gőzőlgő ételt, betoppan a nyakkendős férjük, újsággal a kezében.…..
στην Αθήνα.. zlad! 2009.11.20 01:25:00
 Ma végérvényesen halálra untam magam a mosodába, mivel ezen a héten egyedül vagyok délutánonként,mert nincs túl sok vendég a szállodába,ez amolyan holt időszak,szóval meló sincsen.A lady-k,így hívják magukat,négykor elhúznak,és én ott maradok Stephanossal.Hát…..
JolieJulie 2009.11.22 22:08:11
στην Αθήνα.. haLÓ!!! 2009.11.16 23:41:20
Csúnya,rossz blog tulajdonos vagyok,mivel bejegyzés nélkül hagyom a hűséges olvasóimat már napok óta,pedig nekem itt kötelességeim vannak,amiknek nem tettem eleget az utóbbi időben.Im sooo SORRY,de elkezdtem írni valamit a bloggal párhuzamosan,és ez lefoglalja a gondolataim 120%át.A…..
JolieJulie 2009.11.18 19:09:15
@Virágka: :D
Na jó kis szó játékot raktál össze Viri!! Igen, remélem a FENT említett lovag veszi az üzenetet...:P
De akárhogy is, a LÉNYEG tényleg,h Veru hazajöjjön!
JolieJulie 2009.11.19 21:24:11
@Vanni Ferrari: :D
Dehogyisnem! Vera viccelsz? TE nem bírnád...ha,ha,ha
Cupp!!
JolieJulie 2009.11.19 21:25:30
@Ioanna: irigyellek is! :)
meg téged is szívesen látnálak, otthon vagy ott, rég volt!
στην Αθήνα.. Hey sisters! 2009.11.11 12:52:37
 Önmagához hűen egy üveg Unicummal érkezett.A nagy találkozás örömére meg is ittuk a felét első este,aztán tűsarkúban vágtunk neki az athéni éjszakának.A jókedv eleve adott volt,persze a DirtyGingerben elfogyasztott metaxa tonicok rátettek még egy lapáttal.Az sem…..
στην Αθήνα.. Partyphoto.gr 2009.11.03 17:39:09
Tudom,tudom...ezer éve nem írtam,de fogalmazzunk úgy,hogy elegendő hatásszünetet hagytam a legutóbbi téma feldolgozására.Kezdjük ott,hogy ennek a hónapnak is vége,azt hiszem,túl vagyok a nehezén.Szereztem lakást,barátokat,van állásom,megkaptam az első fizumat is és a csótány…..
 Napok óta próbálom 'megerőszakolni magam',hogy összehozzak valami jópofa kis bejegyzést,mondjuk a görög politikai életről,vallásról vagy az ókori drámák és 21.századi problémák közti összefüggésekről,mivel arra gondoltam,hogy kicsit hanyagolom a nő Vs. férfi…..
 Tegnap a munkából hazaérve,hulla fáradtan próbáltam rávenni magam a hajmosásra,amikor megcsörrent a telefonom.Robertó hívott,hogy menjek át,mert balkon-party van nála,és páran borozgatnak,meg dumálnak.Mondtam neki,hogy egyenlőre nem igérem meg,mert alig élek,de a fürdés…..
στην Αθήνα.. Kapd elő! 2009.10.20 01:19:47
 Gondolom az írásaimból is kiderült már,hogy nyitott vagyok az új dolgokra.Elvégre azért jöttem ide,hogy magamba szívjam a görög nyelvet és kultúrát.Próbálok odafigyelni minden apró részletre,például szívesen tanulmányozom az embereket a metrón vagy a…..
JolieJulie 2009.10.21 22:05:39
@El Emigrante: :)
Hát igen...hol ezt akarom, hol azt...mondták már,h franciára hasonlítok, a francia nők meg tudod milyenek: no means yes and yes means no ;)
A pompás libanoni, távol keleti akcentussal hűvösen megjegyezte, hogy az orosz tojás a kedvence…Gondoltam, ez aztán a szexuális szokások multikulturális találkozása. Magyar lány, libanoni srác, Görögország és orosz tojás??? Aztán kiderült, hogy ez valami speckó kaja,…..
στην Αθήνα.. Old man's 2009.10.18 22:03:43
 Bizonyos idő után,a társaddal már félszavakból is megértitek egymást,olykor elég csak egy pillantás,és tudod,hogy mit akar a másik.Harmonikusan tudtok együttműködni,mivel ismeritek egymás ritmusát,és a tudat,hogy képes vagy kiegészíteni a partnered,az pedig egyszerűen…..
A rohanó hétköznapokon vágyakozva gondolunk az édes semmittevés ágyban maradós,romantikus filmnézős,csoki fagyi majszolós mámorító izére,aztán,amikor elérhető közelségbe kerül,képesek vagyunk gyorsan megcsömörleni.Valami ilyesmi történt velem is az elmúlt két napban,mivel…..