Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lpb

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Sült krumplit kérsz hozzá? Igen, igen, szakállas vicc, volt alkalmam eleget hallani a sok kocka spantól:P és lám, most mégis rám is illik, ugyanis egyre gyakrabban kérdezem ezt emberektől…Igen, munka:):) Szóval ha St Andrewsban jársz, és éhes vagy, vagy ki akarod próbálni…..
Még otthon (jó rég volt) beszóltak, hogy nem írok blogot, oh well… Mivel 5 nap híján három hónapja nem írtam, gondoltam rászánom magam, és írok ezt, azt.:P Fura volt újra visszajönni, főleg, hogy lerobbant fűtés és 6 fok fogadott. De végül befogadtak, és talán jobb is…..
Lili in St Andrews Elsők 2009.11.17 23:57:32
Igen, igen régen írtam, szóval gondoltam épp aktuális egy összefoglaló a sok elsőről, amit az elmúlt két hétben volt szerencsém átélni:) Kezdhetnénk talán az első reading weekel (amit egyesek relaxing, vagy travelling weeknek is hívnak), de nekem azért mégiscsak egész sok…..
Lili in St Andrews 5353 2009.10.10 19:15:00
5 dolog, amit a héten tanultam 1. Rumplestiltskinnek semmi értelme. 2. Olyan nincs, hogy az idő ne lehetne még szelesebb.:P 3. A felhőkön átszűrődő napfényt is értékelni kell. 4. Sose vásárolj bevásárlókocsival. (Nem érzed milyen nehéz lesz hazavinni) 5. A kolbász a legjobb…..
lpb 2009.10.25 13:46:15
He, a filmet majd megnezem, viszont a Breakfast at Tiffany's egyszer is eleg volt:P
ez meg csak Neked:) najo, a tobbieknek is:D
picasaweb.google.com/bagyanszki/StAndrews#

amugy penteken megneztuk az undergroundot (remelem Sz most buszke ram:D) es bregovicot meg kaukazust hallgatok allandoan, nemtommert, bar a tartosbeke budepesti klippje lehet h ludas a dologban:)
Miután nem tudtam felmenni Aberdeenbe:( azt hittem, hogy uncsi, tanulós hétvégém lesz. A sors nem így gondolta. Péntek este megjelent Zuzka (vagy ahogy én hívtam, Zsuzska) Lucia barátnője. Szóval a péntek estéből parti lett, meg sokáig alvás. Szombaton elmentünk vásárolni,…..
Most már nekünk is teljes egészében kész:) Hétfő 11:00 Olasz 12:00 Spanyol nyelvtan 14:00 Művtöri előadás Kedd 11:00 Olasz 12:00 Spanyol irodalom előadás 14:00 Művtöri előadás Szerda 11:00 Olasz 12:00 Spanyol beszéd és hallott szövegértés Csütörtök 11:00 Olasz…..
Lili in St Andrews Kezdetek 2009.09.29 19:45:00
Igen, igen elkezdődött, most már nekünk is:) Szóval, tegnap mindenhol volt bemutatkozós feliratkozós óra:) Olaszon tündéri olasz akcentussal beszélő néni volt, persze nem tuti, hogy tanítani fog. Mondjuk amilyen aranyos, az órarendeket jól összekeverte. Ugyanis tegnap megadtuk h…..
Mivel mindenki mesél a szállásról meg képeket rak fel, gondoltam szentelek egy külön blog bejegyzést a kolesznek. Tehát, Albany Park. Suli egyik magadrafőzős szállása. Gyakran diákfaluként emlegetik, mert hát kb az. Egy füves területen 63 ház van blokkokba rendezve, és úgy…..
Lili in St Andrews OMG! WTF? BBQ:) 2009.09.23 18:55:00
Hétfőn reggel bementünk a Younger Hallba Luciával, hogy részt vegyünk a köszöntőn, ami nagyon jó volt. Amíg bevonultunk végig szólt a skót duda, és egy skót dudás meg egy úr egy jogarral, amin Szent András volt, vezette fel az igazgatóságot. A principal, proctor és a dean is…..
Este hétkor leballagtunk a házak közti zöld placcok egyikére, ahol már dúlt a parti. Egy csaj azzal kezdte h pezsgőt nyomott a kezünkbe, és mindenki mindenkivel dumált. Meglepően több volt a nem újonc, de jól elvoltunk. Luciával és Anne-el ronggyá fagytunk, de voltak akik…..
Lili in St Andrews Kiút 2009.09.19 18:49:00
Reggel 6:30kor indultunk anyuval Budapest Népligetről. A busz időben kiért a reptérre, ahol mindenki tök jófej volt, és egész hamar átjutottam az összes kapun. A ryan kicsit késett indulással, viszont 15 perccel hamarabb Edinburghben voltunk, szóval bőven behozták.  Tök jó…..
Mielőtt elkezdem a mai nap sztoriját, válaszolok az árakkal kapcsolatban.Mivel a Sainsbury van szerintem a legközelebb a szállásunkhoz, a kaját biztos, hogy onnan fogom venni. A kenyér pl lehet 1 vagy 2 fontért venni, de van 86 vagy 65 penny-ért is. Egy dezodor az 1.83 font körül van,…..