Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neserly Molly

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neserly Molly gondolatai 2011.07.31 04:51:27
Itt van pár kép, hogy mégis hogy kell elképzelni a szereplőket :) Bocsi hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de azért remélem tetszeni fog amit írtam :/ Majd még rakok fel részt jövőhéten, mivel ez így még nincs ám befejezve ;) Jó olvasást :) Erika jobbra el! Tádáá XD Na jó,…..
Hellóóóóóóóó minden kedves olvasómnak, ha még vagytok :D Igen, Erikának kész a gépe, és Erika ennek nagyon örül, és jól vettétek észre, Erika rászokott arra, hogy első szám harmadik személyben beszéljen magáról :D Először is, egy heteró sztorit hozok majd nektek, amit…..
Hát sziasztok skacok! Tudom hogy már jó rég nem jelentkeztem, de már több mint 1 hónapja nincs gépem, és csak info órákon jutok géphez, meg néha bátyámtól, de ott meg nem merem a ti oldalaitokat nézegetni, szal ezer bocsánat hogy nem olvaslak titeket és nem írok kommentet.…..
Hello kedves olvasóim! Nos, meghoztam a novellát amit a múltkori bejegyzésben említettem. Aki olvasta az "Egy valóra vált álom" című régi blogomat, az ismeri már ezt a novellát,  mivel oda is kiraktam, de az legalább már egy éve volt. Most kicsit feljavítgattam,…..
Tom egyből felszaladt Billhez és ledöbent a látványtól!Bill ott üott ült az ágyon meztelenül! Szemeiből patagzott a könny.Egy plüsst ölelgetett!Habozás nélkün odament hozzá és átölelte!-Tudom hogy hiányzik, de kérlek ne sírj!-Mit tettünk.-Megcsókóltuk egymást.-Mit tetünk…..
Nos mint azt ti is észrevehettétek, már van netem :D (hurrá annak hogy mindent ki tudok könyörögni aputól) Nos, a rész még mindíg késik, mert most egy másik projecten dolgozom, de ígérem, igyekszem hamar befejezni és megírni a várva várt részt :) Na most pár szó arról, hogy…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó, hogy kaptam egy pár díjat, igaz még pár nappal ezelőtt, de csak most volt időm felrakni. A rosszat majd a végén elmondom.1. számú díj:    Na most ez azt mondja hogy írjak magamról 6 dolgot, és küldjem tovább 5 embernek.…..
 Itt is van a következő rész!Anders lába a öldbegyökerezet! Tisztába volt a dologgal! De azért annyira nem! furcsán érezte magát 2legjobb barátja ott smárolnak elötte!zavarába csak ennyit mondot: -Figyeljetek én most elmentem, ti meg menjetek be!Elköszöntek egymástól.Bill…..
Neserly Molly 2010.08.14 22:44:46
xD
Bill elszaladt a boltba sebtapaszért, sebhintőporért meg hasonlókért. Travi hazament speciális tűért meg a speciális cérnáért. Azt mondja azért van neki otthon mert a travi kuplerájában néha kitör a verekedés és ő látja el a tarvijait. Addig is megnéztem magam a tökörben. A…..
Neserly Molly 2010.07.14 12:11:11
Neserly Molly 2010.07.14 13:07:37
Neserly Molly 2010.07.21 10:12:10
Nagyon nagyon hálás vagyok ezért a díjért Mollynak, Tosionak, Ayuminak  és xXSlashXx-nak, pedig én tényleg nem akartam elfogadni :D De innen is látszik hogy a TWC-hez jobban értek mint a simához. :) Na most nekem ide írnom kéne 7 dolgot magamról ha minden igaz. Hááát…..
Neserly Molly 2010.06.30 12:38:58
Neserly Molly 2010.06.30 12:39:40
Köszönöm a komit! -És készen vagyok!-ugrált le Tamara a lépcsőn.-Mivel?-kérdeztem.-Megírtam anyának a levelet.-Minek?-E-mailt nem fogad el, a telefonnal hadban áll, ezért kell kézzel írt levelet írnom, mert annak a stílusán látszik és írásképén látszik hogy…..