Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelx

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különböző feliratokat fújtak a szentendrei szerb templom falára, és a belváros egyik emléktábláját is megrongálták az elmúlt két napban ismeretlenek. kép innen 1. A szentendrei szerbségnek a délvidéki magyarság elleni atrocitásokhoz kábé annyi közük lehet, mint a…..
Darko Hudelist, a horvát Globus hetilap labdarúgó szakújságírója nem kevesebbet állít egy cikkében, mint azt, hogy szeptember 17-én és 18-án a montenegrói Budván egy titkos UEFA csúcstalálkozón született meg a döntés a 16 csapatos kelet-európai-balkáni…..
Serbia Insajd Nem plávi! Orlovi. 2010.06.14 19:45:00
Éppen ez a hátulütője a saját néven blogolásnak. Nem lehet csak úgy bazmegelni, pedig milyen jól esik néha. Most pölö legszívesebben azt mondanám: nabazmeg én mëgmondtam, hogy ezek a szerbek megszívják a vébén.Rögtön tisztázzuk az idetévedő oldszkúl szurkerekkel, hogy a…..
Serbia Insajd A sípszóig tart 2010.04.26 10:20:00
Ez talán az első pár mondat, amit megtanult egy lurkó, ha jugó (igazából bármilyen) csapatba jár kosarazni. Nincs örvendezés, amíg nincs vége. Az ellenfélnek hátat fordítani pláne elképzelhetetlen. Én is jártam dobálni a helyi csapatba 15 éve, én is hallottam. A horvát Cibona…..
Serbia Insajd Vér a vízben 2010.01.25 20:44:00
Az MTV jóvoltából, a Serbia Insajd olvasói is megnézhetik, hogyan került vér a vízbe. ..
Serbia Insajd 5-0 2009.10.12 17:30:00
Én aztán nem vagyok nagy szerb drukker. Nem szeretem a focijukat. Igazából azóta nem szeretem, amióta Szerbiának hívják a csapatot. Valahogy a névvel eltűnt az a játékstílus is, amit jugoszláv focinak is neveztek. A horvátok, egy ideig úgy tűnt, sikerrel viszik tovább a Balkán…..
"Azon gondolkoztam, Fiam, hogy jobb lett volna, ha otthon maradsz" - mondogatja apám néha, amikor túl sok a munka és túl kevés a pénz. Annyiszor mondta már, hogy én is elgondolkoztam ezen. Persze sokra nem jutottam. Honnan is tudhatnám? Csak azt tudom, hogy nem olyan rossz hely…..