Regisztráció Blogot indítok
Adatok
topi6

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Macskás kaland 2011.08.13 12:40:00
Dezső küldött egy levelet, melyben felháborodott azon, hogy a nejét rendőrökkel szállíttatták le az IC-ről.  A kedves feleség ugyanis macskával utazott, erre a kalauz 8000 6000 Ft-ra akarta megbüntetni, s mivel ez nem jött össze, így jött a karhatalom. Azon lehet vitatkozni,…..
topi6 2011.08.14 18:47:30
@názmin: Felajánlotta a hölgy, hogy átmegy a kerékpárszállítóba. Nem a probléma megoldására törekedett a kaller, hanem a hatalma mutogatására.
topi6 2011.08.14 18:54:52
@Reggie: Az bánt, hogy ilyen kedvezményekből kimaradtál? Inkább örülj neki, hogy száz irigyed, mint egy sajnálód, és nem esett meg egy sofőr szíve sem rajtad! Ha meg az irigység... Az irigység hasonlatos bűn a lopáshoz. De akkor inkább vállalom az én "lopásom", mint a Te életed egyetlen percét is. Nem fogunk soha egyet érteni, nem kerülünk közelebb, és barátok sem leszünk az életben sem. Ne érts velem egyet, de ez így helyes. És most már koncentrálhatunk a tárgyra is... Macska az IC-n. Emlékszünk még?
topi6 2011.08.14 19:06:02
@Reggie: Élj boldogan a szabályaiddal, magam is azt teszem!
Észrevettem, hogy tegnap kimaradt egy poszt, de sajnos szinte mindenki nyaralni van, köztük én is. Az idő szar, de nincs mit tenni. Azonban Nektek ettől még nem kell olvasnivaló nélkül maradni, úgyhogy Bendegúz levelét ajánlom figyelmetekbe. Igazat adok Neki, én is úgy látom, hogy…..
topi6 2011.07.24 22:41:10
@Coyote82:
Hidd el testvér, még millió dologról lehetne posztot írni. Igazad van! EZZEL NEM ÁRTASZ SENKINEK SEM! Szívem szerint megérne írni arról is, hogy egy kb@szott parkolóban miért nem tud néhány köcsög a két vonal közé beállni. Nem az arcához, az autóhoz van méretezve a két vonal. Bizony a köztereseknek engedélyt adnák, hogy rutinból újra kelljen vizsgázni az ilyen pajoroknak. Addig pedig jogsi ugrik...
topi6 2011.07.24 23:03:43
@chipanddale74:
Nem! A logika diktálja. Jobbra tartás, + lassabb jármű.... Hogy miután megelőzte valaki, az visszasorol-e... másik műsor. A KRESZ egy dolog, de más az alkalmazott közlekedés, ami kialakult. A felvett szokásokat hiszik sokan szentírásnak, ala KRESZ-nek, de meglepődnek 1-1 esetnél, mikor őket hozzák ki hibásnak.
Kettős Mérce Lélektan 2011.03.11 07:06:00
Vajon milyen bomlott elme kell ahhoz, hogy egy éppen meghalt tudósról valakinek pártpolitikai hovatartozása jusson eszébe? Ranschburg Jenő pedig nem az a tudós volt, akiről bárkinek Gyurcsány Ferenc jut az eszébe, csak annak a szegény érzelmi nyomorék szerkesztőnek, aki a hír…..
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
topi6 2010.03.12 13:27:00
@raves: K...vára igazad van! Csak a magyar jogrendszer olyan, hogy a multi, stb. állít valamit rólad, és neked kell bebizonyítani az ártatlanságod. Fellebbez x százalék befizetésével...stb, stb.
Egyébként szerintem meg van olyan ember, aki jobban teszi, ha minden nap megy a rendőrségre, hogy ma nem lopott...
"A csúcsra nem hívják az embert, oda fel kell kapaszkodni" - írja rommá frissített honlapján a Fásy Mulató állandó fellépője, akit Fásy Ádám jóvoltából tán Szász Marcinál is gyakrabban aposztrofáltak már az ifjú teheccség jelzővel. Kaczor Ferihez…..
Nekem is van ismerősöm, akinek az autójába sziréna van beépítve, ki tudja mi okból. Ákos sem először találta szembe magát azzal a jelenséggel, amikor valaki ilyet használva szeretett volna előbbre jutni a városi dugóban. Ha valakit elkapnak ilyennel, annak mekkora a büntetési…..
topi6 2010.01.14 20:54:42
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!:
A honvédség, és még sok más jogosan használónak az első szélvédő mögött van, és szabályos.
topi6 2010.01.14 20:59:36
@kesmarky:
Azt hiszem szabálysértés, de nem vagyok érintett. Gondolom feljelentés, pénzbüntetés. Először legalább is..
topi6 2010.01.14 21:18:56
@kesmarky:
Rendszámlekérdezés, és máris "nem fut bele". Állampolgári bejelentésre is reagálhat, sőt kell is. Balfékül, életveszélyesen előzgetőt telefonon bejelentettünk már, megköszönték, intézkedtek. Van lehetősége erre bárkinek is.
Nyuszy története remek válasz azokra a kommentekre, amikor azt szokás feszegetni, hogy aki autóban ülve pofátlan, befurakszik, az hogyhogy nem teszi ezt meg mondjuk boltban, sorbanállás közben. Nos, van, aki még az autók elé is bepofátlankodik gyalogosan, mert neki sürgős dolga van.…..