Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apo17

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kirúgták Ómolnár Miklóst, a Story és a Best bulvármagazinok főszerkesztőjét, akit a magyar bulvárújságírás egyik megteremtőjének tartottak. Utódja Szalai Vivien lesz, aki eddig is a Story magazinnál dolgozott, de főleg bulvárkönyveivel, többek között a Stohl Andrásról és…..
Azt se nagyon gondoltuk volna még pár hónapja, hogy egyszer Tarlós főpolgi tűnik majd egy vitában kultúrembernek. De most ott tartunk, hogy szombati közleményében szinte sírva könyörög, hogy vegyék már komolyan a hármas metró bajait, ne vonják már el az uniós forrásokat a…..
Túl az óceánon San Diego 2014.05.05 19:10:23
Sikerült úgy időzíteni, hogy épp egy ismerősöm is Vegasban volt, így engem is visszahoztak kocsival LA-be. Ott még elcsíptem az utolsó vonatot San Diegóba. Most is innen írok, már a következő vonatra várva, Santa Barbara felé. Az első itt töltött napomon a "régi várost"…..
Túl az óceánon UCLA 2014.04.17 16:09:34
Ugorjunk a tegnapelőttre. :) Ánya az egyetemen volt délelőtt, így abban maradtunk, hogy reggel elindulunk együtt, én szétnézek az egyetemen, míg ő tanul/tanít, aztán megyünk tovább.  Kissé szkeptikus voltam, hogy hogyan fogok eltölteni a kampuszon három órát, de a végére…..
Túl az óceánon Úton 2014.04.13 04:13:57
Kedves olvasóim!   Ezennel nekikezdenék a történetem mesélésének, itt, 31001 láb magasan és 4548 mérföldre Los Angelestől. Az első megdöbbenéstől leesett államat összedve, a fedélzeti szórakoztató rendszer alapvető funkcióit megismerve, az ebédet elfogyasztva, mi mást is…..
Hallo alle! Ich bin wieder da. :) Tulajdonképpen így három nap aktív németül beszélés után igencsak nehezemre esik valamit magyarul írni. Értékeljétek a szándékot, próbálkozom. Bár tényleg minden németül jut eszembe, így megeshet, hogy néhány mondat érthetetlenre…..
Limburgi élmények Shoppingolás 2011.01.12 11:22:00
 A hétvége elég gyorsan eltelt. Szombat délután mind a négyen fogtuk magunkat, bepattantunk a Toyotába és elmentünk Wertheimbe.Majdnem másfél órás volt az út. Egy outlet centerbe mentünk, ami olyan, mint Ausztriában Pandorf. Itt is volt jó sok ház meg csomó üzlet. Volt egy…..
 Hát kezdem a keddel. Szokásos nap, semmi extra. Bár kicsit megfájdult a torkom, de most már jobb. Este mentünk edzésre Zehrával, kicsit nagyon elfáradtam, meg lehet picit beteg is voltam, mert már este 10-kor elmentem aludni. Majd elfelejtettem a vacsorát. Végre leves volt,…..
Sajnos eljött az ideje annak, hogy befejezzem a blogomat. Előtte még pár szót írnék a hazautamról, keretbe foglalva ezáltal mindazt, amit idáig leírtam. Péntek este a Zehránál táncoló lányok jöttek át hozzánk. Régi táncos videókat néztünk, hajnali egykor sikerült elaludnom.…..
Sajnos elmúlt a kezdeti lekesedésem, így egyre nehezebben szánom rá magam, hogy írjak valamit. De azért megpróbálkozom. :) Szombaton vásárolni voltam Limburgban. Először közösen elmentünk az Aldiba, aztán még bóklásztam magamban egy darabig. Voltam a helyi biciklisboltban.…..
Úgy gondoltam, három óra tájban megpróbálkozom némi meleg kaját kérni. Meglehetősen furán néztek rám erre; majd egymásra, hogy most mi tévők legyünk. Aztán előkerült egy konzerv ravioli :)..