Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacsgeri

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlon túl Célzott hirdetés 2009.07.22 14:53:00
kovacsgeri 2009.07.22 16:14:22
Új sorozatot indunk a blogon, mindenféle réges-régi kütyüt/műszaki terméket elevenítünk fel. Az első posztban a tévékről lesz szó.Mint sokunknak ebben az országban, az első tévénk (illetve szüleimé) egy Junoszty volt. Ha jól emlékszem, barna színű, nagyon pici (mint az…..
A kis hölgy rabolni volt (még nála a zsákmány), de az igazságszerető pókember a hálójával megakadályozza, hogy a szerzeményt távol vigye jogos tulajdonosától...
Még mindig nem tudok napirendre térni ... A mexikói Angel Heredia, a sztárok 33 éves doppingdílere: – Megnézi a százméteres síkfutás pekingi döntőjét? – Persze. De tiszta olimpiai győztest nem fogunk látni. Még csak tiszta résztvevőt sem. – A nyolc…..
The White Stripes Krisztusi kor 2008.07.09 12:08:00
Ma (júliusi 9.) ünnepli 33. születésnapját Jack White...
Mama2 média:) A blog vége?? 2008.07.08 21:54:00
Most értem el oda, hogy megmondjam: szerintem nincs értelme ennek a blognak. Tárhelyet máshol is tudok ezeknek a képeknek, és videóknak. SZó sincs arról, hogy beféltem volna vagy ilyenek. Egyszerűen csak érzem annak a súlyát, hogy szerintem teljesen értelmetlen a blog további…..
The White Stripes The Raconteurs 2008.07.08 21:43:00
Hogy hogyan kerül ez ide? A válasz nagyon egyszerű...   A történet 2004-ben kezdődött, amikor két jó haver elkezdett közösen zenélni. De ez a két haver nem akárki, hanem Jack White és Brendan Benson. A srácok már régebbről ismerték egymást, azonban eddig külön…..
John Anthony Gillis nem más mint a White Stripes frontembere JACK WHITE egy kicsit bővebben róla: Jack a detroiti Michiganben látta meg a napvilágot 1975 július 9-én. Pályafutását zenészként az 1990-es években dobosként kezdte egy detroiti punkbandában…..
Ahogy azt adam (ez a nickje, azért kisbetű ^^) hozzászólásában is megjegyezte, valóban nincs sok WS rajongó kis hazánkban. Ezért is szeretnénk a blog által ezt a kis(?) közösséget  összegyűjteni/egybekovácsolni. Ezért aki a blogot, és ezt a bejegyzést olvassa, jelezze…..
The White Stripes The First Post 2008.05.30 09:59:00
Örömmel jelenthetem be, hogy a mai nappal a elkezdi az első White Stripes rajongói blog a működését! Remélhetően hosszúéletű lesz, és sokan csatlakoznak majd csapatunkhoz!Ízelítőnek itt egy szuper klip: SEVEN NATION ARMY..
Hálát adok annak a jóravaló és korszerű embernek, aki a hét elején voltam. A gyűjtés bekészítve előre, így míg most másnaposan bóbitázom, ti zavartalanul klikkelhettek.- Fuxos Gyuszi- Tenger mossa- A strand- A tenger- A boszorkánynagymester- Melege volt- Jó nagy verés- Domboris-…..