Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T. Bendegúz (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bor vor kolléga az alkohol pszichére gyakorot hatását elemzi, legalábbis az azonnali következményekre hívja fel figyelmünket. Az írás a logika szabályait szigorúan követve tömören foglalja össze, miért is volna jó, ha a szorongásainkkal józanul…..
T. Bendegúz (törölt) 2010.01.23 14:22:29
@manókomment: kicsit túlliheged a két pohár bor melletti meditálást.
Ha téged már két pohár bor megüt (rémlik, hogy erre is utaltál feljebb), akkor ne két pohárral igyál. Nemtől, kortól, súlytól, és még sok minden mástól függ, hogy kire hogy és mennyi alkohol hat. Igyál egy pohárral, fél pohárral, vagy ne igyál, ha nem akarsz. Te teázzál, ha az segít. Ennyi.
Sokaknak, a poszt írójának és például nekem is segít az elmélkedésben, ha iszom egy keveset. Főleg bort. Némelyekben a borhoz szertartás és olyan gondolatok társulnak, ami az alkoholon túl segíti az ellazulást, a megnyugvást, a "józan" gondolkodást.
 Várjuk már a csodálatos Orbán kormányt. Mert az lesz itt a jó. Szép lesz minden, és végre ki süt a nap, természetesen a madarak is szebben fognak csiripelni, sőt a varjak is kantátákat fognak magukból kipréselni. Oh Viktor, ma még tüntetünk egyet. Olyan Fideszes össznépi…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
Piroslap Erotika a szendvicsbárban 2009.09.13 00:36:00
-15 vagy 30 centiset? Nehezen lehet mit válaszolni egy ilyen nyílt, rögtön a lényegre térő kérdésre, főleg akkor, ha egy szendvics és salátabárban hangzik el. Hedonista ember lévén, nem bírva ellen állni a kísértésnek végül is a 30 centis változat mellett döntöttem. Mármint…..
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..