Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forkle

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jó volt ez a tegnap. a mozi is,a múzeumok éjszakája is. már amennyi múzeumot megnéztünk xDD bár a végére eléggé beimultam,hazafele séta közben be is sírtam sok volt már ez nekem,az egész elmúlt hét,sőt hónap,kellett ez,jobb lett. de hát ez van. boccs is mindenkitől.…..
forkle 2010.06.21 15:49:48
kaptam egy kreatív blogger díjat. méghozzá Roxy-tól :D nagyonnagyon köszönöm neki :3 bár most nem épp a legkreatívabb a blogom xD na és most így komolyan kell írnom magamról 7 dolgot? omg... 1. néha rohadtul elegem van abból,hogy csak a "kordonhajam" miatt ismernek. 2.…..
forkle 2010.06.17 00:40:56
Úgy két hete, véletlenek sorozataként lekeveredtem valamiféle gót buliba, a Gyárba. Ott volt szerencsém találkozni Szőkével, akivel beszélgettünk egy keveset, aminek a vége az lett, hogy csaknem visszautasíthatatlan ajánlatot tett nekem. Konkrétan azt, hogy szervezzek bulit júni.…..
elég abból,hogy... ...semmi nem úgy sikerül,ahogy én szeretném,bármit is teszek. ...nem értelek lassan,hogy mit szeretnél vagy esetleg mit nem. ...túl sok az idióta és nagyon hamar felhúznak. ...túlságosan tudok szeretni. ...körülöttem mindenki boldog és én nézem. ...én nem…..
noshát. a hétvégém egyik része roppantul jó volt,méghozzá az első része. a második az...hm,végülis valamilyen szinten oké,jó volt,csak kellett volna hozzá a jókedvem,ami nem volt meg. na de elejétől of course. péntek: elöző nap megbeszéltük Bencével,hogyha elengedik akkor…..
ahwahw nem tudok betelni a sok cicás képpel devarton...olyanok vannak,hogy hát kééész végem:D néhány kedvenc: meow...
no,ezen is túl vagyunk. nagyon jól sikerült a buli,de kezdjük az elején.úgy volt,hogy 7re kell lemennünk,hogy minden kész legyen,zenekarok beálljanak...hát...mi fél8ra értünk le kb Tibivel. mire elcipeltük a vasalódeszkát (ami amúgy át lett alakítva…..
Bunker Viccesen beégettem magam 2010.02.26 02:51:00
Igen, ez történt. Gyorsan le is írom, hogy volt, mert most épp van pár szabad percem (igen, éjjel kettőkor).Szóval az úgy volt, hogy múlt hétvégén, azt hiszem szombaton volt a Gyárban egy igen fasza Industrial buli. Egyébként mostanában kezdenek megint nagyon jók lenni a gyáras…..
és igen túl éltük.és igen rohadtjó volt.kezdeném ott,hogy benne van azokba a bulikba amik életem egyik legjobbjai voltak,főleg amiken én is játszottam:)na...fél9re volt találkozó megbeszélve árkád elé,időben odaértünk bátyámmal (csoda!:D), Bence és Milán már ott…..