Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsuzsiF

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lobster pályamódosításon töri a páncélozott kis fejét. Mivel bármilyen hasonló mozgás magával vonja a kétbites HR-esekkel való elkerülhetetlen és lealacsonyító találkozást, Lobster elővette minden HR-es bibliáját, a Jung - Myers-Briggs személyiségtesztet. Igen, Jung. Az a…..
ZsuzsiF 2015.04.05 19:03:36
@Quadrille Lobster: Azt nem hiszem, hogy ki tudunk bújni a bőrünkből. Szerintem nincs semmi gond a hajlamokkal, ha tudunk róluk, és főleg arról, hogy hogyan vagyunk hajlamosak magunk alatt vágni a fát. Adott viszont a lehetőség, hogy belenőjünk önmagunk legérettebb megnyilvánulásába. Nekem az a legérdekesebb, ami egyben a legkényelmetlenebb: a gyenge pontokkal ismerkedni, amelyek a személyiségünk erejét adhatják, csak nem úgy, ahogy azt mi szeretnénk. (a 2. és 4. vonás) Ott van az érési lehetőség.
Mielőtt szeptemberben elkezdtem magánrendelni, csoportokat tartani, szupervízióra járni, és heti kettő-négy cikket írni különböző helyekre, a férjem felvetette, hogy nem lesz-e ez sok. Mármint túl sok elfoglaltság. Akkor még úgy volt, hogy a Lány heti két napot fog bölcsibe…..
ZsuzsiF 2015.03.17 13:13:23
@zsuzsibuvar: Egy kezemen nem tudom megszámolni, hány olyan férfit ismerek, aki pont ezért vette el vagyonos család lányát. Onnantól már be van biztosítva az élete. Sok olyan nő van, aki készségesen szemet huny a pasi anyagiassága fölött, ha cserébe férjet kap és gyerekeket.
Világíts!! 353 2011.10.17 16:56:00
...amikor a sok tennivaló és munka súlya esténként egyszerre rám szakad, és mázsás súlyként ül a vállamon – egyben megbénít és tehetetlenné tesz. Vagy inkább ebből következik? Kit érdekel?!Pedig másfél hét múlva, október 27-én indulok Lengyelországba, Lódz-ba a…..
Most kaptam a hírt, hogy nem csak a Budai Gourmet követte el azt a vérlázító, profitorientált gaztettet, hogy belépőt követelt a semmiért, hanem ragályosan terjed ez a métely!Állítólag a Gourmet-n felbátorodva belépőjegyet fontolgatnak más intézményekben, fesztiválokon is,…..
ZsuzsiF 2011.09.12 23:07:31
@KelekótyaP: Tömör és kifejező poszt,a valóságnak megfelel amit a szereplőkről és motivációikról írsz. A szerzőről, a szervezőről, a célközönségről és a kultúrának álcázott majomparádéról.