Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaccwalc (törölt)

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol vannak a határok szemérmesség és rámenősség között? Hogy meddig illik várni, általában személy-és helyzetfüggő, de legyen bármilyen szövevényes is egy szitu, bajban mutatkozik meg az igaz barát.   Bekerültem egy baráti társaságba, ahol megismerkedtem egy aranyos, jó…..
Kaccwalc (törölt) 2009.11.18 07:11:16
@csillag×:

- Nagymama, miért olyan nagy a szád? Nagymama, miért olyan nagy a szemed? Nagymama, miért olyan nagy az orrod?
- Jaj Piroska, takarodj már a picsába azzal a nagyítóval!
Kaccwalc (törölt) 2009.11.25 12:07:39
Kaccwalc (törölt) 2009.11.29 18:15:07
Az alábbi sztoriban egy fiú szívét-lelkét adja egy lányért, aki utólag csúnyán hátba szúrja. Az egyre szaporodó jelek nyomán a hegyi nyaralós jelenetben válik egyértelművé a vég, amikor egyenesen idegennek érzi magát a lány mellett. Most megtanulhatjuk, hogy mindig legyünk…..
Kaccwalc (törölt) 2009.11.04 23:50:04
@prim reborn-habkő rulz: Nagyon ráéreztél amúgy hogy hová valósi vagyok :D
Kaccwalc (törölt) 2009.11.04 23:51:44
@csillag×: hát ideje volt már :D holnap megint :D
Kaccwalc (törölt) 2009.11.05 09:24:37
@Nikica21: Kb erre a válaszra számítottam tőle, tutira elő volt már szedve vmiért vagy ő vagy a családja, sztem vagy vmi füves fütyi lehet :D
Talán a hónap legérdekesebb, és legszomorúbb története következik. Egy fiút annyira megbabonáz egy gyönyörű lány, hogy szó szerint lefejeli a villanyoszlopot, és agyrázkódást kap. A lánynak különös, megbotránkoztató dolgai vannak, majd bevallja, azért, mert az utolsó…..
"Eljött az este, mondtam: te ott, én meg itt alszom". Ha nem passzol a kép és az illető 3D-s valósága, kellemetlen tud lenni. Így járt az alábbi sztori főszereplője is, akihez vidékről érkezett egy lány, és aznap már nem volt vonata hazafelé.   Az egyik társkereső…..
"Sose bánj meg semmit, amit tettél, hisz attól lettél az, aki most vagy". A szokást megtörve (csak formailag) nem egy összefüggő történet következik, hanem több apró pillanatkép egy lány életéből, apró fejezetek, randi-ikonok. Némely egészen szórakoztató, és…..
Kaccwalc (törölt) 2009.10.28 07:28:33
Nem tudtuk eldönteni, hogy az alábbi poszt esettanulmány vagy direkt társkereső hirdetés, mindenesetre közöljük, mert mi ilyen jók vagyunk. A főszereplő srác bevállal egy külföldi csajt, és szakít korábbi barátnőjével, de a távolság győz, és puszta e-mailezés szintjére…..
Kaccwalc (törölt) 2009.10.27 07:38:46
Kaccwalc (törölt) 2009.10.27 16:25:12
www.youtube.com/watch?v=otMB3WVQNVg

www.youtube.com/watch?v=Ih61MJ72v1Y

nálam eza kettő ha már nagyon sok nyálat akarok termelni :D
Képzeld el, hogy van egy pasid, aki néha lefekszik egy másik nővel, aki utána felhív téged telefonon, és részletesen ecseteli neked, milyen jó is volt pároddal a szex…   2005 nem várt fordulatokat hozott az életembe. A május hónapot úgy zártuk akkori párommal, hogy kb.…..
Kaccwalc (törölt) 2009.10.16 09:36:21
@boss888: egy olyan 20ezres köteg összefogót énis megtartottam anno mikor építkeztünk :P Asszem nem láttam annyi pénzt előtte egyben :D
Kaccwalc (törölt) 2009.10.26 14:19:52
@csillag×: Én nem megyek sehova, nekem pont jó itt :D
Kaccwalc (törölt) 2009.10.26 14:44:00
@csillag×: nem baj:) a hűség kötelez :) engem innen senki nem fog elvinni. Eddig is elvoltam egyedül ezután is elleszek :D
„Mi voltunk az álompár sokak szerint” – indul a történet, ám a keserű folytatás sajnos nem marad el. A lány egy szép nap árulkodó SMS-ekre bukkan barátja telefonjában, mire bosszú hadjáratba kezd - alapos taktikai tervezéssel - hogy féltékennyé tegye csapodár…..
Kaccwalc (törölt) 2009.10.26 14:34:01
@Igazság Atyja: A barátaid akkor is ott lesznek melleted mikor a nőd már sehol. Nem akarok a nők ellen beszélni de a barátaimat annyira szeretem mint a testvéreimet. 3 legjobb barátommal együtt nőttünk fel, és nem dobnánk egy nőért sem egymást.

@Lobelt: Nekem is van egy legjobb nő barátom, és közlöm mindig az épp aktuális leányzóval hogy ő bizony van nekem ha tetszik ha nem. Egy ilyen barát kell és bizony őt sem adnám senkiért.
Az árvaházi élet általában kemény és lélekőrlő, ám akadnak kellemes pillanatok is. A következő történet írója inkább a pokolt tapasztalta meg. Beleszeretett egy sorstársába, akitől később teherbe esett, a fiú pedig addig rugdosta, amíg el nem veszítette a babát. …..
Kaccwalc (törölt) 2009.10.23 11:28:23
@Igazság Atyja: Ismerek pár állami gondozott embert, akiknek nem jutott rendes család, és most olyan helyen van amiről csak álmodozhatnak. Nem lesz mindenki lelkibeteg és idióta. Vannak igenis erős személyiségek, de persze biztos nekik is volt egy nagy törés az életükben mint ahogy mindenkinek.

@jó_lesszez: Igaz hogy nem teljes a történet, a részeteket nem közölte és lehet tényleg csak részvét kell neki, de akkor is rideg dolog az ilyen.

Amúgy a véleményem az hogy amíg a csajoknak a jaj de kemény rosszfiú stílus a nyerő és majd én megtöröm, addig nem tudom sajnálni az ilyeneket...
Egy ciprusi külszolgálat a legerősebb katonát is ellágyítja. A misszió ezúttal kétoldalú – szerelem, vagy küldetés? A főszereplő srác szakít korábbi barátnőjével egy közlegényért (közleányért). Így sem megy a dolog. A történetből megtanulhatod, ha Irakba…..
A srácnak már akkor tetszett a lány, amikor még mindketten foglaltak voltak. Amint felszabadultak, elkezdődött valami. Amikor a moziban kellő bátorságot merít ahhoz, hogy megfogja a kezét, odakint már nem talál alkalmat a csókra. Aztán búcsú a lány ajtaja előtt, majd távozás,…..
Kaccwalc (törölt) 2009.10.20 18:25:22
@CSana: Mindenkinek vannak erkölcsi értékei, mint neked ez a téma. Várd meg ha úgy érzed, de ez csak addig marad "érték", amíg nem akarsz másokat rábeszélni hogy kövessék. Egyébként nagyon menő lehet eza hippi szöveg. Gondoltam se TV, se pia stb stb... de ha már a net előtt ülsz.......

@boss888: Leborulok előtted xDDDD
Kaccwalc (törölt) 2009.10.20 18:44:47
@Mr. Homn: Nekem ez akkor is nagyon hippis :D
A csábításnak megannyi trükkje ismert, de a következő a legtutibb, ugyanis a lány halálos betegséggel egészíti ki vonzerejét. Ehhez párosul a lány keserédes dr. House stílusa. A főszereplő srác mindkettőt vastagon beszopja. Ha nem kellett volna személyigazolványt csináltatnia,…..
Kaccwalc (törölt) 2009.10.19 15:27:45
@Zsu0805: <33 xD
Kaccwalc (törölt) 2009.10.19 15:45:04
@Lobelt: Én mindig minden komolyan gondolok! :D

@csillag×: Jelenleg étkezem így most nem manyizgálnám össze a billentyűzetet :D
"Amióta elment, az ágyban fekszem és a pólóit szagolgatom, amit telenyomott a parfümjével. " A lány szerelmesebb, mint Anna Karenina. Egy tanéven keresztül szenved, mert az illető szóba se áll vele. Ha meg igen, minden alkalommal szakítás lesz a vége, és újra a csuklóra…..
Kaccwalc (törölt) 2009.10.16 11:12:14
@Caddy: Nem az ő sajt cuccaira gondoltam spec, hanem amit tőle kaptál. Ajándék akkor is ajándék, lehet hogy szétmentetek, de szerintem akkor is meg kell becsülni amit kaptunk. Egy ajándékot visszadni pedig...
Kaccwalc (törölt) 2009.10.16 11:28:48
@Caddy: Zsu-val érted egyet. Minden ami olyan elrakni.
A lovagként viselkedő srác eleinte nem látszott melegnek. A lányt majdnem elcsapja egy kocsi, de a megmentője a legjobb pillanatban figyelmezteti a veszélyre. A lány nagyon megkedveli a titokzatos idegent, de a barátnője óva inti tőle, mert tud róla valamit. A sztoriból megtanulhatjuk,…..
Tanulságos esszé következik két családról, akik képtelenek világosan kommunikálni egymással a gyermekeik érdekében. Ez az érzelmi kötélhúzás két igen fiatal szerelmesnek okozott életre szóló törést, visszavonhatatlanul rossz emléket. A szerelem a legerősebb méreg: a fiút…..
Kaccwalc (törölt) 2009.10.10 12:01:07
Hát az elején azt hittem hogy vmi Harry Potter ratyiságról fog szólni. De röviden sztem a fiú szülei egy idióták. Így nem lehet elmagyarázni egy gyereknek, hogy most mi is történt. A lány szülei is megmondhatták volna hogy köszi de nem akarunk menni, így nem is kellett volna elmenniük pestre hogy most 5 percet beszéljenek a kölkök. A kisfiút pedig kezelni kell, egy nagyon jó gyógymódot ismerek. Két nagy büdös pofon mikor rájön a roham. A tizedik után már lehet hogy elgondolkodik hogy most kezdjen e el vergődni, vagy számoljon magában 10-ig.

(21-ik századi felfogás hogy vigyük pszichológushoz, mert a gyerek még feljelent minket hogy kapott két pofont, kijön a gyámhivatal és elviszik aput vagy anyut, simán megteheti a kölyök.)

Amúgy nekem habokban nem volt 12 évesen mobilom, akkor a srác apja nem tudom miért forgott hogy most mennyi a vezetékes telefonszámla, mikor a gyerek meg mobilról sms-eket küldözget, ami akkor ugyanúgy nem volt olcsó xD Szerintem meg egy gyerek menjel el időben aludni, ne internetezzen hajnalig, főleg NE a chat-en lógjon.

@LyukasBogrács: ott is elolvastam a hozzászólásokat nagyjából. érdekes. bár a vidék pest harcon fent akadtam :D
@Panni CsP: szerintem túl elfogúlt vagy a történettel szemben, aranyos hogy a kisrác is felöltözött stb stb. De nekem annyi jött át hogy kisebb dührohamott kapott mikor nem kapja meg azt amit akar. Ez normális neveltségnek minősül?
Mert ha ezt nevelik belé akkor benne is marad, mindenki üvöltene a másikkal. Énis megyek akkor és kiverem a hisztit hogy anyiék vegyék meg 1,5misi ért nekem ezt www.hardwaresecrets.com/fullimage.php?image=16308
Ugye teljesen jogos lesz? Szerintem a kislány konzervatív nevelést kapott, teljesen rendben van hogy nem engedték el. Viszont az nincs rendben hogy a kisfiút elengedik egy halál idegen helyre. Ugyan gondolkozzunk már egy kicsit? A kislány helyett nem lehetett volna egy pedofil arc. Áh inkább nem megyek bele mert, ezen napokig lehetne vitatkozni.

U.i.: vki szóljon ha tud olcsóbban :P :DDD
„Én nem akartam, hogy a két srác (akik barátok voltak) összevesszen miattam”. Egy hosszúra nyúlt éjszaka történetét olvashatjuk, és egy lány váratlan találkozását egy falombbal. Két fiú rajongja körbe őt, kocsikázni viszik, de a jármű lerobban, odakint pedig…..
Kaccwalc (törölt) 2009.10.08 08:40:28
@szepi79 - Harciteknős idomár: de nem is ez a lényeg, ha már elviszel el bulát kocsikázni, az az első hogy tankolok, ha a gyerek nem tudott, akkor legalább anyunak apunak szólt volna, meg a kútnál is vannak ilyen bácsik, akik segítenek :DDD

A tegnapit végig sem bírtam olvasni, de ezen már röhögtem eggyet legalább. Énis szétszakadtam volna a röhögéstől hogy a csaj telibefejeli az ágat :DD Valahogy látom lelki szemeim előtt hogy amcsifilmes nagylány stílusban fordúl és bummm xDDDD
„A legjobb barátnőm pasija a legjobb barátom, és az ő legjobb barátja az én pasim.” Most megtudhatjuk, meddig húzható a mézesmadzag. Ismét a kavarással, és az őszinte beszéd hiányával találkozhatunk. Az alábbi történet lassan indul, és óvatosan bontakozik ki: a…..
A szerelem megtalál, nem számítanak az évek. Egy idősebb férfi egy jóval fiatalabb nővel a Paradicsomban találja magát: minden tökéletes, csak 350 km. választja el őket, de áthidalják a távolságot. Ha a férfi mindent felad, sokat kockáztat, mindent elveszíthet. A posztíró…..
A lány tökéletes elegye volt Liv Tylernek és Lucy Liunak. Épp csak azért nem volt tökéletes, mert nem tudott csomót kötni. A következő történetünk arra világít rá, miért nem lehet barátság egy férfi és egy nő között még akkor sem, ha egyikük cserkész. Közben tanulhatunk…..
"Hirtelen vízzuhatag zúdult mindkettőnk nyakába. Csak röhögtünk." Idilli, nyaralós történet következik: amíg az ember fiatal, minden őrültségben benne van. Egy lánycsapat elszalaszt egy remek alkalmat, hogy a nemzetközi kapcsolatainkat ápolják, de nem töri le őket.…..
Kaccwalc (törölt) 2009.10.01 09:49:14
Kaccwalc (törölt) 2009.10.01 12:16:59
@Zsu0805: Idegen nyelv tudásom nem lexikális, de megértetem magam :)
Kaccwalc (törölt) 2009.10.01 17:09:25
@bazmegbazmeg: Valahogy elbírom képzelni hogy a két srác így látta :DDD Hozzá kellene csatolni a poszthoz :D
Néha a játék komolyra tud fordulni. Ha két ember egyszerűen nem egymásnak lett teremtve, a sors és az a drága internet szerencsére közbeszól. Akad helyzet, amikor érdemes kockáztatni… és nyerni. Két szerető szívet választ el a távolság, valamint az a tény, hogy a férfi…..
Kaccwalc (törölt) 2009.09.30 13:16:36
Kaccwalc (törölt) 2009.09.30 13:33:08
@Zsu0805: <3
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..
Kaccwalc (törölt) 2009.09.22 11:00:55
@zulu: Az hogy gyereked van, családod, nő és férfi ugyanúgy elmehet haverokkal, barátnőkkel szórakozni. Ebben nincs semmi extra. Mindenkinek kell a kikapcsolódás. Csak észen kell lenni, ennyi.
Kaccwalc (törölt) 2009.09.22 11:51:24
@Lobelt: Ha már gyereket válal, akkor legyen felelőség tudat benne hogy fel kell nevelni, de ha már a szülők valamelyike félrekúr, akkor ne jártassa a bagólesőjét, főleg ne sajnáltassa magát. Amiről nem tudunk nem fáj. Ha kiderül akkor már gáz.