Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ááááááák

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vadócz Krisztiánnal, a Primera División egyetlen magyar futballistájával Pamplonában találkoztunk. Itt lakik a fiatal középpályás, akit újabban klubjában előléptettek támadó középpályássá, ami szerinte minenképpen érdekesebb és nagyobb presztízsű feladat. A válogatottban…..
A munkaeszközként használt futárzsák domesztikált változata nem pusztán a futár-romantika miatt népszerű a városi biciklisták körében. Nagy előnye a kétvállas hátizsákkal szemben, hogy szabadabb mozgást tesz lehetővé, mint használójának, mind magának a zsáknak ha - akár…..
ááááááák 2010.03.04 08:45:17
ááááááák 2010.03.04 11:10:05
@pittiman: köszi
Ma reggel – az utóbbi napok erőteljes felmelegedése után némi meglepetésre – a konyhaablakból kitekintve ismét havas tájkép fogadott, délelőtt azonban már a hidegfront mögötti tiszta, de szeles időjárás uralkodott. Mivel már elvonási tüneteim voltak, az új lakásunkban zajló építkezés és a költözés…..
ááááááák 2010.02.22 10:19:06
2002 nyarán, amikor az Úr dunai árvízzel sújtotta Magyarországot büntetésül a Megyó-kormány megválasztásáért, (miként 2006 nyarán, a Gyurcsány-kormány győzelme után: a vak is látja az összefüggést) én Kisorosziban voltam és homokot lapátoltam. Meghatározó élményem…..
Elvertek egy főiskolást nemrég. Ez egészen mindennapos eset lenne egyébként, ha nem lett volna kissé speciális oka a verésnek. Az esetnek, és az ezt követő eseményeknek, illetve bizonyos események hiányának mindenesetre van néhány elég fontos tanulsága. Hol vannak a békés…..
ááááááák 2009.10.16 08:47:36
Aki ebben az ítéletidőben is bringázik Budán, az találkozhatott ezzel a szép fával, amit a vihar a bringaútra döntött a Margit hídnál. Ha már itt tartunk, ti mivel próbáljátok túlélni a zimankót?Télikabát? Bukó alá sapka? Símaszk? Térd és bokamelegítő? Esőnadrág?Ki…..
Vannak helyek, ahol a törvényalkotók abból indulnak ki, hogy a sérülékenyebb félnek mindig igaza van, ezért a közlekedési balesetekben mindig az autós a felelős, nem a biciklis.  Magyarországon nincs így, ezért a szlalomozás, a gyorsaság, a pillanatnyi figyelmetlenség…..
8ker Élő galéria 2009.10.04 15:07:00
Egy csapat fiatal kitalálta, majd meg is valósította a kerület új sétálóutcáján az Élő Galériát. Ahogy ők fogalmaznak: A Mikszáth Kálmán tér-Krúdy Gyula utca -Lőrinc pap tér útvonalon található üzleteknek, kávézóknak, éttermeknek, intézményeknek saját történeteik,…..
ááááááák 2009.10.04 21:54:14
Szeptember 17-19. között Írországban tartott fényszennyezés konferencián csillagoségbolt-parknak terjesztették fel a Zselici Tájvédelmi Körzetet. De miért is fontos létrehozni egy csillagoségbolt-parkot? Szennyezni nem csak szennyvízzel, kipufogógázzal vagy szeméttel lehet, hanem…..
A minap beleszaladtam a facebookon egy kezdeményezésbe. A Magyar Olimpiaellenes Bizottság nevet viselő, minden bizonnyal csak virtuális közösség felhívása olvasható ebben. Nem is magyaráznám agyon, idézem az öndefinicójukat: "Állítsuk meg a hülyeség nagykoalícióját,…..