Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aurora88

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától előadások tartására.  Nagyon sok gyakornokjelentkezőm volt az elmúlt években. Sokat gondolkodtam rajta, hogy szuper hogy megtanítják az elméletet a hallgatóknak, de mi van a gyakorlattal? Hol tudnak gyakorlati…..
aurora88 2010.08.19 17:31:04
Üdvözlet Mindenkinek!
Egy kicsit megdöbbentett a hallgató viselkedése, soha nem fog tanulni abból amit csak kézhez kap. Ezt tapasztalatból mondom. Önálló terveket tudni kell készíteni forgatókönyvet, költségvetést stb. Nem csak esküvő bármilyen rendezvénynél így van. Végre én is elérkeztem ahhoz a részhez a tanulmányaimban ,amikor végre azt tanulok amivé válni szeretnék, de megdöbbentő hogy az oktatásban arra nem veszik a fáradtságot hogy felkeressék a kapcsolatot szakavatott tanárokkal szakemberekkel pusztán költségcsökkentés céljából teljesen hozzá nemértő tanárok tanítják majd nekünk az egészet. És bevallom el lettem keseredve, viszont hogy olvastam a kurzusról talán bizakodhatok , én szeretnék jelentkezni rá ha indul hogy mindent megtanulhassak nem csak elméletet! Gyakorlatot amire oly nagyon szükségem lenne a jövőben.

Még visszatérve a történetre, tapasztalom az egésznek a súlyát most hogy elkezdtem dolgozni már a szakdolgozatomon. Ami az esküvőszervezésről is szól részben. Egyáltalán nem könnyű de mégis doppingol az egész úgy ahogy van mert érdekel minden nappal egyre jobban ahogy állítom össze a forrás listát kutatok a témák után mindig tanulok újat és ez a jó ! A kutatás és végén az eredmény igen megtaláltam elkészítettem megcsináltam.Nem az hogy mástól várom el hogy egy kész dolgot kapjak. Még az elején vagyok a dolgoknak de tudom magamról hogy meg fogom csinálni hiszen minden a rendelkezésemre áll.

Baráti üdvözlet Lizának!
üdvözlet a többieknek is

Zsófi
 Találkozó esküvőszervezőkkel. Köszönöm szépen lányok, hogy eljöttetek, és hogy eltöltöttünk egymás társaságában egy kis időt. Ebédeltünk egy jót, és tudtunk egymással beszélgetni. Bár az igazság az, hogy a tapasztalt esküvőszervezők csak 4-en…..
Hát igen, már megint az ingyenes esküvőszervezés. Mit is adnak ma Magyarországon ingyen? Talán egy-két jó szót, ha jó napunk van. Viszont – tapasztalatból tudom – hogy szinte minden esküvő megszervezésén 6-8-12 hónapon keresztül dolgozunk, tervezünk, szervezkedünk,…..
aurora88 2010.03.21 17:01:38
Díjazom az ötletet főleg ha Budapesten lenne ,talán eltudnék szabadulni a fősuliról kicsit.

Mikor olvastam ezt a cikket, bejegyzést ..elgondolkodtam , természetes hogy amilyen munkát már akik elkezdhették pályafutásukat vállalunk szeretnénk ha díjazva is lenne főleg ha szinte minden energiánkat fel kell használni hogy minőségi szintű rendezvényt hozzunk létre.
Magam részéről ,ha még nem is vagyok benne a szakmában de ajánlatok már akadnak , első leendő esküvőnk jövő nyárra tendálható közös szervezés díjazás nélkül ...de nem bánom azt kell mondjam hogy tényleg csak arra várok hogy kivitelezhessem a terveimet,kreativitásomat felhasználva segítsek olyan maradandó élményt nyújtani a nagy napon hogy boldognak láthassam az ismerőseimet ,barátaimat . Ez az igazi dopping jó értelemben használva. Persze ott vannak a piszkos anyagiak , nem lehet figyelmen kívül hagyni ,főleg ha konkrét kívánságok vannak mindent meg kell tenni hogy teljesítsük a vágyakat ,de ha valami még sem úgy alakul kellenek B, C tervek megoldások váratlan problémák megoldására ...rengeteg még a tanulni valóm ezen a téren ,de mivel motivált vagyok és nem agyagi tekintetben elsősorban úgy érzem ez lesz az Életem .

Kedves Liza !
Nem szabad pironkodni, olyan embernek főleg nem aki mindent meg tesz azért hogy valami értéket közvetítsen mert az esküvő tervezése szervezése és főleg a kivitelezése érték közvetítés . Minden munka és megbízás lenyomat az emberről úgy ahogy gondolkodik és érez még akkor is ha a párok vannak a középpontban. Nem kizárólag a műsor miatt írtam le a gondolataimat és a véleményemet.
Ha ma felmegyek egy oldalra (esküvői) látom a temérdek vállalkozásokat és persze át fut az agyamon ,valóban mindegyik cég elhivatott e kellőképpen? nem pedig profit hajhászás a cél , tudom nem szép dolog a rágalmazás de sajnos léteznek ilyen emberek is még árnyék cégek is. Bizalom is kezd elveszni , ma már kétszer háromszor is meggondolják az emberek hogy bízzanak akár egy esküvőszervezőben akár egy banki ügyintézőben.
Megint hosszúra sikeredett a mondókám, és persze megint közvetlen stílusban " fiatalság bolondság " :)

Üdvözletem Mindenkinek
Baráti üdvözlet Lizának !

Zsófia
aurora88 2010.04.01 21:29:53
@habszegfű: Köszönöm szépen a jó kívánságokat :) Szerencsés lehetsz ha már szerveztél rendezvényeket én egyenlőre a szakmai gyakorlati helyemet keresem 80 órás (2 hetes) szóval tényleg az elején vagyok a dolognak ,de a zsigereimben érzem hogy ezt szeretném csinálni egyrészt segíteni a pároknak másrészt kreatív elképzeléseimet megvalósítani egy rendezvényen belül. Rengeteg a tanulni valóm és szervezni valóban nem egyszerű dolog ,aki ezt nem veszi komolyan az hozzá se kezdjen . Elég ha a hivatalos részét vesszük egy cég alapításnak mennyi felelősség és munka , megannyi adó ,határidők szigorú betartása mert ha ezt nem megfelelően intézed vagy akit megbízol nem végzi el akkor azonnali csőd. Ez az egész nem játék ...cég jövedelem kiegészítés céljából meg btk alapján jó pár évet hűvösön lehet tölteni. Tanfolyamra a jövőben szeretnék menni mert ott tanulhatom meg a legtöbb dolgot fősulin a tizedét nem tanuljuk annak amit kéne. Neked is minden jót kívánok Petra sok rendezvényt és sikereket!

Üdvözlettel : Zsófia
Néhány héttel ezelőtt felkérést kaptam a Magyar Esküvő Magazintól, hogy legyek a szakértőjük, amit én tisztelettel el is fogadtam. Azért mert szerintem az egyik legszínvonalasabb szakmagazin jelenleg kis hazánkban. Hasonlóan látunk dolgokat, és egyeztetve a főszerkesztő…..
aurora88 2010.01.25 08:47:22
@Csörnyei Liza:

Kedves Liza!
Köszönöm utólag is a biztatást, úgy látszik volt eredménye :) Immáron sikerült elkészítenem az önéletrajzot és a motivációs levelet is elküldtem emailben , szeretném megköszönni még egyszer egyáltalán a lehetőséget hogy felvehettem önnel a kapcsolatot.

Utólag is boldog sikeres újévet kívánok!

Tisztelettel, üdvözlettel
Zsófia
aurora88 2010.03.23 15:13:15
@Csörnyei Liza: Kedves Liza !

Várom a találkozást, nagyon remélem hogy nem jön semmi sem közbe se vizsga se egyéb hivatalos ügy.
Köszönöm szépen, hogy gondolt rám :)

Üdvözlettel Tisztelettel!
Zsófia
Ilyenkor nyáron nagyon el vagyok varázsolva a saját esküvőimmel, és nem vagyok nagyon nyitott az új információkra, mert egy kicsit én is ebben az általam kreált álomvilágban élek.Viszont az élet zajlik, és néha kinyitom a szemem, és bosszankodom. Vajon miért hiszik el…..
aurora88 2009.11.07 11:05:56
@Csörnyei Liza: Elnézést hogy eddig nem jeleztem vissza , de a Főiskola nagyúr minden időmet leköti. Igazán megtisztelő lenne egyszer majd találkozni , kapcsolati tőke soha sem jön rosszul... önéletrajzomat szívesen elküldeném (bár még csak kezdetleges ) pontos cím ellenében. Jövő nyárra keresem a megfelelő helyet szakmai gyakorlatra mint mindenki más , helyzetünk korán sem egyszerű ugyanis addig rendezvény szervezői alapismereteket sem fogunk tanulni ( kénytelenek leszünk fejleszteni magunkat és előre alapozni ) ezért gondoltam hogy nem egyből szakmai gyakorlat céljából írok, hiszen egy teljesen kezdő hallgatóval sok mindent nem tud kezdeni az ember , de bízom benne hogy a jövőben változni fognak a dolgok ...ismeretségi körömben terveznek pár esküvőt és próbálunk segíteni a szervezésben tanácsokat adni nekik. Esztétikában de anyagiakban is egyaránt. Tényleg a legszebb szakma a világon ,ha tehetném már dolgoznék szívesen egészen addig amíg élek.

Tervezem hogy kilátogatok Január 30-31.-én az Esküvői kiállításra Budapesten is hiszen egy ilyen eseményen részt venni nem csak öröm , de rengeteget is lehet belőle tanulni.
Olvastam egy másik hozzászólásban hogy erre az évre már nincs több esküvőd akkor ezek szerint téli esküvőket nem is szoktatok szervezni ?

Üdvözlettel Tisztelettel :

Auróra ( Zsófia)
Oly sokan kérdeztétek, hogy mikor vetítik végre a Tv Deko-n a két esküvő egy szervező műsor utolsó két részét, vagyis a 7. és a 8. részt? Hát….. MA. Október 21.-én 20 óra 30-kor a 7. részt. Október 22.-én 20 óra 30-kor a 8. részt.  Kedves…..
Amikor felkért a TV deko ennek az esküvői műsornak az elkészítésére még én magam sem gondoltam, hogy ennyi feladattal fog járni. Jó lecke volt, és sokat tanultam belőle. Egy kicsit betekintést nyerhettem ebbe a médiás világba.Mivel én egyébként is folyamatosan vívom a…..