Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e911

576 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bartha Domi kalandjai Fogaskerekű 2012.03.12 20:50:00
"Utazzunk ma fogaskerekűn!  kiáltott egy nyári napon Gergő..." Mivel ezt a részt Domi már oda-vissza fújta az Anna-Peti-Gergőből, mert ez volt a kedvence, és állandóan fogaskerekűzni szeretett volna, még tavaly decemberben egy melegebb vasárnapon…..
Hosszú hetek óta élvezzük a "miért?" korszakot. Egy kis ízelítő idézve az Anna, Peti, Gergő-ből... :)"Amikor Gergőke hároméves lett, minden érdekelte, mindent tud akart. ...Sokat kérdezgette Anyát.- A madarak miért tudnak repülni?- Mert van szárnyuk. A szárnyukkal…..
Isten éltessen sokáig Domika, legyen még nagyon-nagyon sok ilyen szép napod!..
Bartha Domi kalandjai Nagyfiú 2012.02.16 19:45:00
 Ma azzal fogadtak a bölcsiben, hogy nem kell több pelust vinni Dominak, mert lám-lám, kisgatya van rajta, abban is aludt.... :) Eddig is a wc-be pisilt a bölcsiben, de a pelustól nem akart szabadulni, a kisgatya ellen pedig óriási volt a tiltakozás itthon is, bent is. Úgy látszik,…..
Majdnem 3 éves kicsi fiam legújabb kérdései:- Anya, te miért vagy itt velem? Miért vigyázol rám?- Én vigyázok rád, mert én vagyok az anyukád, Domi. .- Miért te vagy az anyukám? :)))...[mert ilyen szerencsés vagyok édes kicsi tücsök, hogy én lehetek az anyukád…..
Bartha Domi kalandjai Tudományos 2012.01.18 22:44:00
Domit mostanában ezek a dolgok érdeklik, de nagyon: szélvihar, tornádó, hurrikán, gőz-dízel-villanymozdony és a repülők. ezekben a témákban szoktunk elmélyedni, hol könyvekben, hol youtube-on. Véletlenül sem lehet eltéveszteni semmit, mert Domi felháborodva rögtön kijavít. :)))…..
... is van élet. :) Domi már nem is hiányolja. és ilyen szépen alszik nélküle (ezt még Elmo is tágra nyílt szemekkel lesi :) ...)..
Bartha Domi kalandjai Domi vegyes 2012.01.13 20:40:00
Vásároltunk, mutattam Dominak, hogy veszünk sütőtököt, megsütjük és megesszük. Mire Domi: - De anya, tököt a lovak esznek. :)))Tegnap öltöztünk a bölcsiben, egyik apuka igen fáradt lehetett, mert a kanapén ülve elaludt. Domit nagyon izgatta ez a dolog, sokáig nézegette a…..
Egyszer majd csak utolérem magam... :) Na szóval. November elején volt egy egy hetes céges tréningem a ködös Albionban, ami most sokszor valóban ködös volt. Domi és a mama is velem tartottak, a mama vigyázott Domira napközben, jobban mondva Domi szórakoztatta a mamát. Szombaton…..
Bartha Domi kalandjai Domi dumák 2011.12.25 22:33:00
Igen, emlékszem a Télapóra, a Télapó bottal jött, mert öreg és fáj a lába. De a Jézuskának nem fáj a lábija, ő a saját lábán jött, neki nincs botja. :)  A Jézuska nem hoz virgácsot, csak a Télapó.és a jó kis kérdései:- anya, Dominak mi a súlya?- hogyan kell…..
Bartha Domi kalandjai Kis hős 2011.12.25 22:31:09
Domival már egy ideje tárgyalásokat folytatunk a "hogyan tovább a cumival?" témában, mert már a fogain eléggé kezd látszani a cumizás nyoma, meg egyébként is lassan már 3 éves, nagyon ideje lenne megszabadulni az oly "kedves cumikától". Karácsony előtt pár…..
Ez az időszak is eljött. A miért-ek miért-jei. :) Minden mondatomat "megkérdőjelez": Anya, miért...?Ha válaszolok, arra is jön egy "miért..."? újabb válasz, újabb miért...no és milyen kérdések? és nem mondhatsz butaságot, nem is rázhatod le... és értse is…..
Bartha Domi kalandjai Érdekes 2011.12.14 00:31:00
Domi néha jól meglep. Egyrészt, hogy mindent megjegyez elsőre, másrészt olyan dolgokat tud/mond 2 és fél évesen, hogy csak pislogok. Néha pedig, ahogyan asszociál dolgokra, nagyon mókás tud lenni. Számtalan példa van nap mint nap, de ilyenkor persze nem jut eszembe sok, így…..
Bartha Domi kalandjai Előzetes 2011.12.08 00:15:00
Amivel még el vagyok maradva, novemberi nagy kalandunk. Képek nemsokára jönnek, addig egy kis előzetes: ..
Bartha Domi kalandjai Bölcsis 2011.12.07 23:56:00
 csoportkép. Múlt héten készült. Körte csoport. Édesek. Domi mellett az óvónénije, Adri, középen Móni néni, a bölcsi vezetője, jobb oldalon megint egy Móni néni, a másik óvónéni, a másik végén pedig Anna, a gondozónéni...
 ... szülinap. Vasárnap ünnepeltünk olasz étteremben, lévén az olasz kaja a kedvencem és Domi is szereti a pizzát. A pizza isteni volt, Domi mégsem vitte túlzásba, sebaj, azért elfogyott. A torta és a tűzijáték persze tetszett nagyon Dominak és Az Andrássy út pazar…..
Bartha Domi kalandjai Kellemes... 2011.12.07 23:30:00
látvány erre ébredni reggel... :))) ..
Az az igazság, novemberben nagyon lusta voltam a fényképek rendezgetéséhez. :) No meg jobb dolgom is volt. Mert azért nem unatkoztunk. Az első hétvégén hazautaztunk Böszörménybe halottak napja alkalmából, másnap pedig Szilvásváradra pihenni. Nagyon szép időnk volt, szerencsére,…..
Dominál most a kedvenc mese a fognyűvő manó. minden este el kell olvasni. szerencsére jó hatással van rá, mert pl. ha kér tejitalt, így kéri: "kérek tejitalt és utána mossunk fogat. a tejitalban nincs cukorka..."  :))) Csokit is nagyon ritkán eszik, kb. amennyi a túró…..
persze ő is elfújta a gyertyát... de legalább most már nem ragaszkodik ahhoz, hogy csak neki lehet szülinapja :))..
Bartha Domi kalandjai 2011.12.03 00:01:16
Milyen leírhatatlanul jó érzés, amikor a két és fél éves kicsi fiam azt mondja: "Boldog szülinapot anya!" és elénekli a szülinapos dalt és "gitározik" közben...  ♥ :)..
Bartha Domi kalandjai Alakul ... 2011.11.29 23:28:00
... ez a szobatisztaság. Tegnap a bölcsiben egész nap nem volt pisi a pelusba, csak 3x a wc-be, aztán itthon is pisilt bilibe és trónolt is egy nagyot (eredményesen, ahogy megbeszéltük: koppant a bili alján...). szóval ügyeskedik a Kisbogár, ennek nagyon örülök. :)viszont az fura,…..
Az új bölcsi elég jó hatásssal van Domira, több szempontból is, pl. szobatisztaság. Már hetek óta szól, ha pipilnie kell (no, persze nem mindig), és pisil a bilibe, a bölcsiben a wc-be. Sőt, többször volt reggel száraz a pelusa és az éjszaka összegyűjtött adagot a bilibe…..
Bartha Domi kalandjai Domi humor 2011.11.21 18:43:00
Álltunk a praktikerben a vizes résznél, nézelődtünk:Domi: Ott a csap...Anya: Igen Domika, az egy csap.Domi: Ne csapjon meg!!!:)))..
Bartha Domi kalandjai Domi énekel 2011.11.08 19:59:00
Megkérdeztem az apám, hátha megmondja talán,miből van a vas, miből van a víz,azt felelte az anyám, ezt se tudod kiskomám,vasból van a só, sárból van a víz:))) kicsit átköltötte :)..