Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szirk one

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A frufru veszélyes frizura (frizura az egyáltalán, vagy csak egy stílus?), ezt Kaley Cuoco saját bőrén tapasztalta akkor, amikor egy gálára póthajat ragasztott, hogy elfedjen egy mokeszt. Mert a sleppje nem merte neki megmondani, hogy NE MÁR BAZDMEG, EZ OCSMÁNY.  …..
Tommy Gavin búcsúja júliusban kezdődik az F/X-en, és szeptember 6-án, pár nappal a 9/11-es terrortámadások előtt ér véget. A sorozat első három évada az egyik legjobb vicces drámának számított a tévében, a negyediktől azonban valami félrement, és már nagyon nem volt vicces,…..
comment:com A lány és a mellrák 2008.03.11 13:09:00
Kissé félve ültem le Szalai Anett Mellbevágó című dokumentumfilmje elé, mert egészen pontosan nem is tudtam, hogy mit fogok kapni tőle, de ez még hagyján, én magam sem voltam azzal tisztában, hogy mit is várok el egy olyan dokumentumfilmtől, amiben a rendező a saját, rákkal…..
Tegnap este véget ért a Drót ötödik, befejező évada, sajnos töbet nem látjuk a képernyőn Baltimore rendőreit (legalábbis nem ebben a sorozatban). A többek szerint a valaha készített legjobb drámai sorozat elegánsan elvvarta a függőben lévő szálakat, kaptunk valamiféle…..
"Vissza kell mennünk!" - mondta a szakállas főszereplő kedden este a Lost harmadik évadának zárójelenetében, és a tátott szájjal bámuló tévénézővel megfordult az Ikeás ülőgarnitúra menten, kiömlött a sör, szőnyegen a popkorn. Ilyen egy jó cliffhanger, azaz…..
Péntek van, a tévék ilyenkor nem akarnak a kedvünkben járni. Igazán meg kell tehát erőltetnünk magunkat, ha hajnalig nem akarunk feltápászkodni a kanapéról. Szerencsére az HBO-n már negyednyolckor van nézni való. Stephen Frears A királynő című filmje Diana hercegnő halála…..
comment:com Fojtogató ölelés 2008.02.21 15:12:00
Annyira nincs ma semmi a tévében, hogy a kocsmanap előrehozása, Tim Burton legújabb remekművének megnézése, de még a családi pirospacsi-parti is értelmesebb választás a tévé előtt punnyadásnál. Persze lehet azért szemezgetni, mindjárt itt van az m1 csütörtöki közéleti…..
szirk one 2008.02.21 17:33:54
A cím túl sok titkot már nem tartogat az epizód tartalmát illetően: középpontban az elnöknő, és a körülötte zajló események, azaz a mexikói bagázs (Szukre Keresztes Máriával súlyosbítva, az odafelé repülő Bellik meg Tíbeg) megy a háttérbe, csakúgy, mint a előző rész…..
Havas Henrik a Velveten vallott arról, hogy neki hol a határ. A csokifasznál, ugyebár. De most az Indavideón fent is van a vágatlan felvétel, amiben a Tanár úrnak elpattan, és dühösen elhagyja az Activity stúdióját, miután Fekete Pákó egy csokoládéből készült műpénisszel…..
comment:com Mindenki mindenkivel 2007.12.12 11:16:00
Tegnap megírtuk, hogy a Viasat 2008-as első nagy dobása a Two And a Half Men lesz, de nem csak ennyivel kedveskednek nekünk, lesz még egy rakás újdonság, és néhány régi kedvencünk is folytatódik - most a két újoncot és a visszatérőket nézzük meg közelebbről, későbbre marad…..
Not Ready egyszerű telefonfeltöltést szeretett volna eszközölni egy OTP-autománál, de a rendszer másképp gondolta. Szerencséjére a második sikertelen kísérlet után feladta, így csak 17500 forintját ette meg a mátrix: Most bosszantott fel mindkét cég, bár igazából fogalmam…..
Úgy tűnik, a Nokia felvásárolta az egyik legjobb vírusmarketing-kimérést a környéken, akik már megint olyat kanyarítottak, amitől lehidaltunk (pedig még ki sem hevertük MC Farmert és az óriászsebeket). Legfrissebb találmányuk a Mobile Videohat, ami egy telefontartó fejpánt…..
szirk one 2007.11.30 15:04:27
comment:com Sztrájkhatások(k) 2007.11.30 14:17:00
Eh, nem bírtuk kihagyni a plebejus szójátékot, péntek van a mi agyunkban is. Különösen idegesek lettünk a Zap2it című onlány médiamagazin egyik cikke olvasása közben, mert mi, a magunk kis káajrópai naivitásunkban azt gondoltuk, hogy ha a tollforgatók és a stúdiók pöknek…..
szirk one 2007.11.30 15:01:50
comment:com Nők a pult mögött 2007.11.30 12:00:00
A Legjobb retró-főcímek-sorozatunkból eddig hülyemód kimaradtak a csehszlovák sorozatok, pedig, pedig. Most belecsapunk a knédlibe és egyből a Nők a pult mögöttel kezdünk. Ha minden igaz, akkor a széria '77-ben készült, a 12 epizódot pedig '78-ban nézhették végig a…..
Eddig egyetlen dolog miatt volt érdemes lemenni a médiaipar legnagyobb pofavizitjére, a tihanyi Media Hungaryra, már azonkívül, hogy elaludhattam a Balaton partján, minden idők legkényelmetlenebb nyugágyában. Azt az egy dolgot sem a futurológusok mondták, hanem egy cigarettázó…..