Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HétVezér

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Együttélő pároknál gyakran felmerül:Közös legyen a kassza vagy nem?Mi az enyém, mi a Tiéd?Összerakjuk a fizetésünket, közös számlánk legyen, vagy külön kontón vezetjük a pénzügyeinket? De akkor hogyan osztjuk meg a költségeket? Mi lehet a jobb szerintetek? Közös…..
HétVezér 2009.09.12 21:58:33
@Lorenzo Medici: bizony, bizony: erre jók a társkártyák magas kerettel...
Csak arra figyelj, hogy ne az asszony kapja az sms-t a Te költéseidről, hanem pont fordítva ...
Családi pénzügyek Tudatos élet 2009.08.20 16:46:00
„Máról holnapra élni.” vagy „Jusson is, maradjon is.”? A tudatos pénzkezelés a számtani műveletek ismeretén túl némi gondolkodást és időt igényel.Tudod, a pénz szereti, ha foglalkoznak vele. -         …..
HétVezér 2009.09.06 22:26:57
@maholnap: Szia Maholnap! Bizony, vannak már iskolák, ahol alsó tagozatban benne van az órarendben a közgazdaságtan!!!

Nem lehet eléggé korán kezdeni; a pénzt és annak kezelésének jelentőségét tudni és ismerni kell. Nem véletlen beszélhetünk ebben az esetben PÉNZ- és ÉRTÉKkezelésről.
És aki ebben nő fel, teljesen természetesnek veszi, ezek szerint is fog felnőtt fejjel élni.
Az idei nyáron született egy olyan rendelet, miszerint aki 2010. május elseje után szül, az a kismama a gyermek 2 éves koráig maradhat otthon. Utána tessék visszamenni dolgozni! "De hogyan?"  teszi fel magának minden kismama a kérdést. Mert ha a gyermeket a…..
HétVezér 2009.09.06 09:13:24
@mami11: A magánovi nagyon jó vállalkozás. De azért van kevés belőle, mert a különböző hatóságok olyanokat írnak elő, ami egyszerűen lehetetlenné tesz egy földi halandó embernek, hogy végigmenjen ezen az úton. Pedig a családi napközi (kevés gyerek, több figyelem az óvónők részéről, stb..) egy klassz intézmény.
De hát ez is csak leírva működik, a valóságban már nem...
Családi pénzügyek Pénzbeosztás 2009.08.27 11:35:00
Ha pénz áll a házhoz, akkor azzal valamit tenni kell!Pillanatnyi és jövőbeli igényeinkre, valamint szeretteink igényeire gondolva - élethelyzetünknek megfelelően – félreteszünk és élünk belőle, kifizetjük a tartozásainkat, finanszírozzuk kedvteléseinket. Jó tanács!…..