Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vikk12

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorstársak!   Újabb olvasnivalót kínálunk azoknak, akik az alternatív és természetes gyógymódok iránt is érdeklődnek!  Elsőként a Vargha - Gyógymódra szeretnénk a figyelmet felhívni:  A Vargha metodus szabadalmilag védett módszer, melynek alapját a hagyományos…..
vikk12 2009.09.08 20:55:39
@Tapi:
Szia Évi!

Köszi a bátorítást!
Fel a fejjel a neked is,olvastam, hogy kitoltak veled a Kaáliba.
Ilyenkor az ember amúgy még plusszba bevonzza a babás dolgokat. Ilyenkor látod a legtöbb terhes anyukát, a babás filmeket és ilyenkor jelentik be az ismerősök, hogy baba lesz náluk. Nagyon nehéz ezt megélni, én már volt amikor szégyelltem magam, mert irigy voltam, hogy bezzeg nekik összejött és persze egyszerre. Tudom, hogy ez nem jó, azóta is próbálom elhessegetni az ilyen gondolatokat. Végülis nekem nem lesz jobb, ha másoknak is problémájuk van.

Sokat gondolkoztunk és beszélgettünk a párommal és végül a Kaáli mellett döntöttünk. Még a héten próbálok időpontot kérni.
Remélem itt Győrben kicsit jobb lesz a helyzet. Nem is tudom, hogy igazából mi lesz, mert március óta még a közelébe sem voltam a babagyárnak, de közben megcsináltattam egy csomó vizsgálatot ami a lombikhoz kell. Csak kérdés, hogy még elfogadják-e az eredményeimet????
Neked már volt lombikod vagy még az inszemet próbáljátok?

Viki
vikk12 2009.09.09 21:38:08
@gyerebaba.hu:
Szia Laura!

Köszi azt a sok-sok mindent, amit írtál. Én nem igazán merültem bele ezekbe a dolgokba eddig, mindig rábíztam magam a dokimra. Tudom, elég hiszékeny típus vagyok, de egyszer kérdeztem tőle, hogy magyarázza el, hogy miért nem sikerülnek az inszemek, hát nem nagyon tetszett neki a kérdés. A másik meg az, hogy nem tudom, hogy nálatok Pesten hogy van, de itt Győrben két doki van csak, kevés az idő és nagyon sok a beteg. A három inszem alatt, amikor mentem hormon és peteérés vizsgálatokra akkor a doki és a nővérek sem részletezték nekem, hogy milyenek az értékeim.
Amúgy ma telefonáltam nekik nagy szívdobogások közepette, és azt mondták, hogy a szeptemberi TB keretről már lecsúsztam, de amint megjön telefonáljak és megmondják, hogy októberben bele férek-e a keretbe és megcsinálják a lombikot. Kíváncsian várom már, bárcsak október eleje lenne már!!!!!!!!!!!!

Viki
vikk12 2009.09.10 22:03:28
@vikk12:
Sziasztok Lányok!

Lenne egy kérdésem, ti biztos jártasabbak vagytok benne, mint én, hogy mi a hosszú és a rövid protokoll között a különbség? Ezt a Kaáliban alkalmazzák?
Ma megint telóztam a Kaáliba, hogy kérjek a férjemnek andrológiára vizsgálatot, mert már több mint fél éve nem jártunk az intézetben, de kifogtam szerencsétlenségemre egy ritka bunkó nővért. Alig engedte, hogy elmondjam neki, hogy mit szeretnék az hogy kérdezzek is tőle valamit szinte lehetetlen volt. Nem vettem a szívemre, azzal nyugtattam magam, hogy biztos csak rossz napja volt. Az ilyen emberek nem valók erre a pályára!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv mindenkinek!
Viki