Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cipődoktor (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg sokat láttam, de ilyet még nem! A Béla király úton nőttem fel, a miniszterelnöki rezidencia szomszédságában, és utcabéliként a többi gyerekkel együtt kedvenc szórakozásunk volt megszámolni az érkező delegációkban haladó autókat. A leghosszabb  konvoj Margaret…..
Cipődoktor (törölt) 2009.09.07 19:12:34
@szürke_tag: Anyád inkább lenyelt Vona.
Már ha érted a célzást a köcsögtársadra.
Cipődoktor (törölt) 2009.09.07 19:02:39
@szürke_tag: Te egy kis buzi vagy,aki vasárnap a seggét rázta a zsinagógánál.
Menj cumizz le pár bibsit egy ki pászkáért.
Cipődoktor (törölt) 2009.09.07 19:11:04
@kisdubos: Mondom hogy egy látens köcsög a tag.
Azért fröcsög hogy elterlje a hajlamairól a figyelmet.
Ha egy meccsen negyvenezren néznék, ahogy újra meg újra elfutok a szélen, kicselezem az emberemet, aztán megint, de a fiúk, mintha térdig homokban törnének előre, még mindig negyven méterre vannak, de az se lenne jobb, ha ott lennének, mert az egyik egy reménytelen…..
Azt hiszem sokaknak ismerős a dolog, amikor a 10-12 (vagy még több) gyerekes család felveszi az állam által biztositott szociálpolitikai kedvezményt házépitésre, és...Na innentől több verzió létezik.Régen:Én még az ezredforduló táján futottam bele szocpolosokba.Volt mindig egy…..
Ilyen márpedig nincs, ez nem történhet meg. Hova futottál, Halmosi; miért nem lőtted el, Gerzson; fújtad volna le, te varnyú; Tímár, a jóisten megáldjon, mire gondoltál, fiam; Babos, Gabikám, hát miért nem fogtad meg inkább? A káosz-mozaik összeállt, mi pedig megsemmisültünk,…..