Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aztak

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kár volt leereszteni a Balatonból azt a több mint félméternyi vizet, amely most nagyon hiányzik a tó medréből. A cél az volt, hogy szezonkezdésre 110 centiméteres legyen a tó vízszintje. Meglett, sőt úgy tűnik a szezon végére még ez a mennyiség is megfeleződik. A…..
Tegnap Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Egyház feje elmondta az elmúlt sok év talán legfontosabb beszédét az Élet menetén. Amióta újra divat lett Magyarországon a rasszizmus, az antiszemitizmus, a kirekesztés, amióta ezt nyíltan lehet vállalni, egyetlen keresztény egyház se…..
Kiváló összeesküvés-elméletnek indult olvasónk levele, melyben arra hívja fel a figyelmünket, hogy szombaton este az unalomból szörfölés közben a következőket látta."A TV2-n az Aktív Extrában a Unique együttes énekesnőjének, Völgyesi Gabinak a férje elmondja, hogy a…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
A BKV dilettáns vezetése valamiért kifejezetten nem szereti Dél-Pestet, és emiatt rendszeresen bünteti is a leghajmeresztőbb ötleteivel. Illetve legalábbis mindig a Csepel - Erzsébet - Soroksár hármason próbálja ki "zseniális" járműveit.Hét évvel ezelőtt a három…..
Megaszánalmas. Késik a vezér, ezért késik a vonat is. Előfordulhat ilyen eset. Nincs ilyenkor egy másik vezér, aki elvinné a vonatot? Nem kell ide sztrájk, hogy felboruljon a menetrend és nem kell semmi különleges helyzet. Elég az emberi butaság. De az utasok viselkedése se semmi.…..
Tétován álltam a Nyugati tér vadonatúj épülete, az Eiffel irodaház előtt, és nem tudtam eldönteni, hogy mit gondoljak a kockás és csíkos, csupa üveg tömbről. És persze a mellette kialakított, parknak nevezett területről. Zavartan néztem körbe a téren, és megvilágosodtam.…..