Regisztráció Blogot indítok
Adatok
breiti

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, most nem telt eseménytelenül a két hét... A múlt héten elkezdődtek a rosszullétek, változó időpontban és intenzitással... Ráadásul vasárnaptól ment a hasam, nem használt a széntabletta és szerintem belső aranyerem is lett (még sosem volt!!!!), mert a végbelemben…..
adopt Kenceficék 2010.05.11 10:32:59
Lassan annyi gyógyszert szedünk R-rel, mint a nyugdíjasok. Valamelyik nap, amikor még ment az Utro, össze is számoltam, hogy mi mindent teszek a testem karbantartása érdekében. A látszat mondjuk semmi, de nem tudhatom, milyen lennék egyébként.Reggel egy Utro (progeszteron), egy Gravida…..
w Alapítványból birodalomba 2009.11.17 07:00:00
Innentől három hétig zárva vagyunk. Nyitás Télapó után, Szeplőtelen fogantatás napján. Népünnepély nélkül, csendben, nyakkendők szűk körében alakult meg a szövetségi Európa. Alkotmányának elfogadása olyan esemény, amit majd a történelemkönyvek fognak értékelni, és…..
Mandiner blog Hát élet ez?! 2009.01.06 07:01:00
 Történjen bármi a nagyvilágban, úgy tűnik, a Közel-Keleten sohasem zárják el a vércsapokat. Most éppen torz mosolyú kislányok, féllábbal üvöltő katonák, szénné égett öregemberek pumpálják vérüket a nagyvilág tévécsatornáinak képernyőire. Miért is? Elemzünk,…..
Tapolca - Úgy tűnik, most már tényleg megkerülhetetlen az online világ, ami a lapkiadók életben, napi gyakorlatában döntő változásokat körvonalaz a következő évekre vonatkozóan.Természetesen nem máról holnapra való átállásra kell gondolni, …..