Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cylon

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabesz olyan szorult helyzetbe került, ahonnan MacGyver se vágná ki magát olyan könnyen. Hajnalban elment az uszodába, hogy vegyen egy bérletet és ússzon egyet munka előtt. Az úszómester nem engedte be, mert nem volt bérlete, és a reggel nyolcas pénztárnyitás előtt csak a…..
Cylon 2009.09.05 18:24:01
Szerintem illene ismerni a helyi szokásokat egy Miskolcon élő embernek. Lehet ócsárolni a várost és az úszodáit. Lehet belekötni az élő fába, mert a világ nem úgy működik, ahogy azt az illető elképzelte. Lehet belekötni az alkalmazottba, aki csak utasítás szerint jár el. Lehet úgy gondolkodni, hogy nekem jár, amit kitaláltam, de nem tehetem meg, mert szabályok kötnek... igen... lehet szarházinak lenni! Pedig az nyilvánvaló, hogy ez a vidék milyen helyzetben van. Tudjuk, hogy a városunk ennek ellenére, ha lassan is, de épül és szépül folyamatosan. Síránkozhatunk, pedig ott van a Selyemréti Strandfürdőnk, ami amióta az eszemet tudom hajnalban bérlettel rendelkező vendégek (sportolók, katonák, rendőrök) részére volt/van fentartva. S igen... ehhez előre váltott bérlet szükséges. Amit valjuk be, hogy sokféle módon be lehet szerezni, mégha napközben dolgozom is. Van egy Városi Úszodánk és van a Várfürdő. Teszem hozzá, hogy az utóbbi két évvel ezelőtt hidegvízü volt és megoldották, hogy kellemesebbé tegyék a fürdőzést. S nem beszéltünk még a környékbeli megszámlálhatatlan tavacskálról. Még, hogy nem lehet úszni?! Röhej!!!
Javaslom kedves emberünknek, hogy szálljon magába és vizsgálja meg a saját hibáját az ügyben. Nem ő az áldozat itt, hanem az úszómester, aki ki van szolgáltatva a hozzá hasonló önelégült barmok személyeskedésének és rágalmainak.