Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HansHuber

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakásválasztás szempontjaiAkár megvételre, akár bérlésre keresel lakást magadnak, családodnak az első lépést a megfelelő ingatlan felkutatása fogja jelenteni.Élethelyzetünkből, jelenlegi és következő életszakaszainkból adódóan valamint pénzügyi lehetőségeinktől…..
Az idei nyáron született egy olyan rendelet, miszerint aki 2010. május elseje után szül, az a kismama a gyermek 2 éves koráig maradhat otthon. Utána tessék visszamenni dolgozni! "De hogyan?"  teszi fel magának minden kismama a kérdést. Mert ha a gyermeket a…..
HansHuber 2009.09.07 17:24:46
@HétVezér: Először mi is magánóvodában gondolkodtunk. Mármint abban, hogy létrehozunk egy ilyet. Csak van egy szépséghibája a dolognak. Ha étkeztetsz is, akkor biz'a kell hozzá ÁNTSZ engedély. Azt pedig csak akkor adják meg, ha majdnem olyan követelményeknek felelsz meg, mint a HACCP. Így marad megoldásként a csoportos gyermekfelügyelet vagy játszóház.
HansHuber 2009.09.07 22:17:06
@Tücsi74: A válasz egyszerű. A fő-dadusnak biztos van mit a tejbe aprítania. No, nem száraz kenyeret. Talán a múltkor övé volt a telitalálatos lottószelvény.
Hol jó lakni? Hogy jó lakni?A középiskola befejezése után a főiskolai, egyetemi tanulmányok vagy egy új munkahely messze sodorhat a szülői otthontól és egyben közelebb léphetsz az önálló élet felé. Ha jelenlegi lakóhelyedtől távol folytatod életedet, központi kérdéssé…..