Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legifotok.hu

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
 Néhány azonos témájú téli és nyári felvételünk összehasonlításaKedves látogatóink! Ebben a cikkben mindössze téli és nyári képeinket szeretnénk összehasonlítani. A bemutatáshoz igyekeztünk olyan fotókat gyűjteni, amelyek témájukban azonosak, kivágásukban pedig…..
Gyönyörű időben fotóztuk tegnap a fővárost!   Örömmel mutatjuk be Önöknek tegnap készült sorozatunkat, melyet tegnap fotóztam a hóval borított Budapest fölött.Nemzeti Galéria, Budavári Palota havas légifotóElőször a Ferihegyi repülőteret fotóztam, amely bár…..
Gyönyörű havas tájban és lenyűgöző téli megvilágításban fotóztuk a zsámbéki templomromot Tegnap Zsámbék fölött repültünk, és készítettünk néhány különleges képet a román-gótikus stílusban épült templomról. Az 1220 körül épült templom különlegessége,…..
 Oroszvári Ádám írása  Repülőgépvezető pályafutásom során minden repülésnél megfogalmazódik bennem, milyen szerencsés vagyok, hogy olyan szemszögből láthatom a világot, ami csak kevés embernek adatik meg. 1988-ban, 9 éves koromban Németországban repültem…..
 Az alábbiakban Rózsa Zoltán múzeumigazgató megnyitóbeszédét olvashatják. Somogyi-Tóth Dániel kiállítása 3 rövid tételben 1. tétel: Még nincsen 50 esztendeje annak, amikor apám és nagyapám ekekapáztak a földön, s a Ficséren elhaladt egy hatalmas teherautó.…..
Hétfő reggeli, budaörsi felszállás után Oroszvári Ádámmal Miskolc reptere felé vettük az irányt. A Centro-Plane 152-es Cessnájával, az ERO-val már jó kollégák vagyunk. Egy párna kell alám, hogy kényelmes legyen a fotózás. Kb 3 órányi repülés után - mely során 6…..
2009. június 2-a jelentős nap volt  a magyarországi légifotózás történetében: a legifotok.hu oldalon megnyílt Magyarország egyetlen professzionális légifotó keresőrendszere. 14.000 elsőosztályú, művészi kvalitású kép közül válogathat bárki, akit érdekel hazánk…..