Regisztráció Blogot indítok
Adatok
népbíró

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
népbíró 2016.01.29 01:39:26
@jotunder: Erről van szó. Azt hiszem, a lényeget ragadtad meg a "terror" szóval. Nem valódi tudományos eredményekkel szereznek ezek a klikken, maffián belüliek fokozatot, hanem terrorral. Aki kimondja, hogy "a király meztelen", azt ellehetetlenítik, az érzékenyebbeket, gyengébbeket halálba kergetik - szerintem nem túl erős szó az, hogy megölik, hiszen ez a következmény benne van a pakliban, és ennek teljes mértékben tudatában vannak. Szigeti prof esetében kifejezetten ezt remélték, és be is jött nekik. A módszer nem a Károlin született, oda is importálták, de ott működött a leghatékonyabban, mert az egyházon belül még annyi kontroll sincs, mint állami intézményekben. Ott sajátos törvények érvényesülnek, azaz a teljes törvénytelenség. A jogon kívüli eszközök az elsődlegesek, az ún. "jog" pedig az ÁJK-n alkalmazott ügyészek, bírák közreműködésével szintén felfüggesztődik.
népbíró 2016.01.29 02:06:43
@arteraglo: " Jótündér, az izgalmas tudományszociológiai kérdések világa okés világ, de néven nevezve azzal vádolni valakit, hogy öngyilkosságba kergetett embereket, illetve azzal, hogy volt 3/3-as ügynököket küld valakire meg rendőrségi feljelentésekkel terrorizál, az egy másik világ. Ez már nagyon gáz, és nem csak polgárjogi szempontból, mert nagyon világosan mutatja, hogy elgurult a gyógyszer. Szerintem hagyd abba."

Nem 3/3-as, hanem 3/1-es: Földi László a 3/1-es operatív igazgatója volt. Résztulajdonosa a Wistmanwood cégnek, amelyet Balla Péter, a Károli rektora beküldött ahhoz a professzorhoz, aki nem fogadta el Balla Péter rokonának recenzió méretű doktoriját. Ezektények, megjelent a hvg-ben is, most is fönt van a neten. Nem az a gáz, hogy ezt nyilvánosságra hozzák, hanem, hogy megtették. Balla Péter nem perelte be a hvg-t. S.K. aláírt nyilatkozata olvasható a neten, hogy az ügynökök beküldése a professzor lakására az ő tudtával és beleegyezésével történt. Jótündérnek nem gurult el a gyógyszere. Ez nem a tudomány világa, nem az oktatásé, hanem a terroré.

És nyugodtan "perejjé" engem is, mert csak az, ami a neten van, mindent alátámaszt, és a hvg-ben leírt bírósági, rendőrségi ügyek alapján lehet ennél jóval több is. Írtam konkrét neveket a kedvedért, hogy megkérdezhesd őket. És azt is kérdezd már meg tőlük, hogyvajon miért nem perelnek, ha ilyen kontextusban olvassák lépten-nyomon a nevüket. :)
népbíró 2016.05.11 12:29:55
@balo83: Most ezen ki csodálkozik? A Károli ÁJK-n dolgozik a Legfőbb Ügyészség és a Fővárosi Ügyészség fele, plusz egy csomó bíró. Nem mindegyik igazán, de papíron ott oktat, és onnan kapja a zsebpénzét az ún. másodállására. Most ezek után ki fogjaelmarasztalni a kenyéradó gazdáját? Csak olyan neveket említek, mint Lajtár és Trócsányi. De sokkal többen vannak.
       Amikor az ember azt hiszi, hogy a dolgok már nem lesznek érdekesebbek....      A Corvinus esete a Sátánnal című poszt kommentelői okosítottak ki arról, hogyan is működik a társadalmi kommunikáció tudományban a publikációk értékelése.      Van egy lista a…..
népbíró 2016.01.03 02:18:14
@mavo: Teljesen igazad van. Én is utálom a petrőczis posztokat és a luvnyázásokat. Másrészt tudom, hány embert kergetett ez a házaspár szegénységbe, betegségbe, halálba stb, tudok viselt dolgaikról, és gyanítom, hogy az irántuk érzett feneketlen gyűlöletet ők naguk válthatták ki. Ezzel együtt is lebeszélném a szerkesztőket az ilyen posztokról, de úgy tudom, a témához való hozzáállás a csapatban nem egységes és nem akarnak szakadást. Viszont a rendőrségi jegyzőkönyvek, ügyészségi stb. határozatok világosan mutatják, hogy a károlis csalások ügyében álnyomozások folytak, a lajtáros-trócsányis nyomozó hatóságok, "igazságszolgáltatók" ezerrel a refis bűnelkövetők tehermentesítésén dolgoztak. Az ilyen feltáró munkákat értéknek tartom, amit nem lehet lesöpörni azzal, hogy vannak undorító posztok is. Pláne, ha ezek alanyai az indulatok felkorbácsolásában nem ártatlanok.
népbíró 2016.01.03 22:54:30
@Tehéntőgy: Szabó bizonyára rászolgált volna egy alapos verésre, de senki nem akart mártírt csinálni belőle. Azért az tényleg elég szar lehet, hogy bárkivel beszél, tanítvánnyal, kollégával, nem tudhatja, ki olvassa a többek között róla szóló blogot, amely az ő aljasságainak televényéből nőtt ki. Több oldalról hallottam, hogy nyírta ki a kollégáit, egy harmadikra kenve a feljelentéseit.

Mavónak abban nincs igaza, hogy a feltárt bűnügyek nincsenek olvashatóan dokumentálva, mint ahogy az arányokban sincs, ha a teljesen fölösleges és ismétlődő Petrőczi-posztoktól eltekint, amelyik nyilván valamelyikük heppje.

Bölcskei püspök sikkasztásos ügye pl. 10 posztot tesz ki, és ezek mindegyike jól és olvashatóan van dokumentálva:
jhnnsclvn.wordpress.com/2013/09/22/sikkasztas-isten-aldasaval-9/
Ebből van 8 előtte és 1 utána.
Ha valami karaktergyilkosság, akkor az, hogy az akkori rektort és gazdasági igazgatót, akik nem mentek bele a sikkasztásba, hogy rágalmazták meg és hurcolták meg az egyetemi és egyházi közvélemény előtt.
Gergely Pál 2013. október 9. 20:36 Kedves Bennfentes Blog! Pál József engem kért meg, hogy elküldjem reakcióját az őt ért vádakkal kapcsolatban Önnek/Önnöknek, melyet alább másolok be! Üdv.: Pál Gergely Kelletlenül ugyan, de reagálni kényszerülök néhány,…..
Lázár János igazán nyilvánosságra hozhatná azon egyetemi hallgatók nevét, akiket csaláson kaptak vizsgán. Vagy azokét, akik hét-nyolc évig bukdácsolnak az egyetemen. Ja, hogy ők rendes középosztálybeli csalók, egyenlőbb csalók, mint más csalók?! Esetleg nyilvánosságra…..
Bodoky Tamás vs. Magyar Fejlesztési Bank avagy közérdekű adat-e sávolyi motoGP beruházás megvalósíthatósági tanulmánya? Bár a Kormány állítólag intézkedett a 35 milliárd forintos állami beruházás megvalósíthatóságáról szóló, a KPMG pénzügyi tanácsadó cég…..
népbíró 2012.04.04 22:34:08
@b.gusztav: Itt a bizonyíték arra, hogy Balla Péter és a Wistmanwood titkos kapcsolatban állnak. Balla Péter rektor gyakorlatilag beismeri, hogy a Wistmanwooddal figyeltette meg az egyetem egyik professzorát annak lakásán, magánlakásban titokban kép- és hangfelvételeket csináltatott az egyik oktatóról és annak családjáról:

jhnnsclvn.wordpress.com/2012/04/03/justification-for-dr-takacs-balla-peter-onfeljelentese/
népbíró 2012.03.29 08:47:20
@ősreformátus: A két ügy családilag is összefügg. A csaló Mészáros Márton nagybátyja, Balla Péter, aki mellesleg a Károli rektora, ezeken a fotókon láthatólag családjába integrálta Schmitt Pált. A Sándor palotában előbb parolázik Schmittel, aztán tiszteletbeli nagypapakánt gyermekei közé állítja pózolni:

karoligaspar.wordpress.com/2012/01/18/in-defence-of-the-president-az-elnok-vedelmeben/
 Füredi kolléga beküldött egy érdekes adalékot a Bosszúálló bíróság bejegyzéshez, hogy néz ki az ügy bírói szemmel.  Zugikám!Bár magam voltam az, aki többször allergiás rohamot kaptam a szennyvíz-saga újabb és újabb epizódjaitól, remélhetőleg zárásként…..
népbíró 2010.02.23 01:20:50
@Weiß Api: Igen: zugugyved.blog.hu/2009/09/03/biroi_muhiba_dokumentumokkal
Ott "kukalojudit"-ként kommenteltem, de ha értelmes kívülálló vezetőt akarsz, akkor Pascalt javaslom, aki végigbogarászta a dokumentumokat.
Ha nins sok időd, akkor csak az első ítéletet érdemes végigolvasni, azt hagyták helyben 5 napja, február 17-én, és abban benne van minden (a 2. ennek jogerőre emelése).
népbíró 2010.02.23 01:39:17
@Weiß Api: Ja, és természetesen a 6. ítéletet, Kükállóét, összevetve az elsővel és esetleg még a két felkért szakértő véleményével, amelyeknek a tökéletes ellentétére alapozza az ítéletét. Ha semmit nem ismersz Kükállótól, csak ezt, akkor megismered.
népbíró 2010.03.14 01:52:32
@Pascal: Igen, teljes mértékben hatályon kívül helyezték Kükállót, és helyben hagyták a legelső, II. fokon is megerősített ítéletet. Köszönöm még egyszer, hogy vetted a fáradságot az anyag végigböngészésére. Azt hiszem, annak idején, fél évvel ezelőtt, Te voltál az egyetlen. Ez sokat jelentett nekünk.
@dzsaszper: Alá. Korrekt.
Sziasztok! Mivel elérkeztünk a vasárnaphoz, ezért először is várom a BB díj jelöltjeit, másodsorban pedig közzéteszem a Hét Dolgozója kitüntetés várományosainak névsorát.   Íme: epres négercsók, respecta /01, Strici   Véleményem szerint Ők voltak a héten a…..
népbíró 2009.10.18 16:12:35
@BránerMájszterNégyzet: Ez tényleg szép! A károlisok ezt csak azzal tudják überolni, hogy az ő dékánjuk Princz-VIP-listás, 8 milliót nyúlt le a postabanktól, rajta van a neten:
www.gondola.hu/cikk.php?szal=23395
Nem fiztett vissza semmit, és nem is lett semmi baja.
Hát ez Magyarország. Máshol már börtönben ülne, (Kínában talán ki is végezték volna.)