Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bedesanya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János igazán nyilvánosságra hozhatná azon egyetemi hallgatók nevét, akiket csaláson kaptak vizsgán. Vagy azokét, akik hét-nyolc évig bukdácsolnak az egyetemen. Ja, hogy ők rendes középosztálybeli csalók, egyenlőbb csalók, mint más csalók?! Esetleg nyilvánosságra…..
Sziasztok! Mivel elérkeztünk a vasárnaphoz, ezért először is várom a BB díj jelöltjeit, másodsorban pedig közzéteszem a Hét Dolgozója kitüntetés várományosainak névsorát.   Íme: epres négercsók, respecta /01, Strici   Véleményem szerint Ők voltak a héten a…..
bedesanya 2009.10.18 15:50:16
@Strici: Teljesen egyetértek a károliról írottakkal. Sőt: családi vállalkozás. De a fő csalók megtalálják a kiskaput. Az egyik doktorandusz, aki csak 30 oldalt írt, mint az egyszeri párttitkár, de a családi bizniszben 100%-ot kapott a védésen, most elmegy egy jónevű állami egyetemre, Szegedre, és ott legalizáltatja a csalást. Az ottani doktori iskolában is az Após bandája ül. Elvégre mindent ő akkreditál országosan. A maffia a magyar szakot illetően behálózza az országot.