Regisztráció Blogot indítok
Adatok
habakuk

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi kell ahhoz, hogy egy „csókos” fiatal „tudósnak” a fél magyar tudományos élet asszisztáljon karrierje érdekében. A történet röviden: Van egy komoly családi háttérrel rendelkező phd hallgató aki „A” egyetemen megvédi PHD értekezését. Érdekes körülmények főleg a…..
habakuk 2013.10.06 14:45:23
@batori.g: Jó kérdés. Miután följelentették a SZTE-t, jó lenne tudni, milyen ürüggyel utasították el a feljelentést vagy szüntették meg a nyomozást. Hogyan tudta a rendőrség megkerülni azt a kardinális kérdést, hogyan nyilatkozott Mészáros arról, volt-e 2 éven belül ugyanebben a témában máshol PhD-eljárása folyamatban? Mert ha azt nyilatkozta, hogy nem volt, hazudott, tehát az új eljárás érvénytelen plusz bűncselekmény, mert csalás. De ha igazat mondott, és azt nyilatkota, hogy volt, akkor a SZTE sértett szándékosan törvényt, mert nem fogadhatta volna. Ez esetben is érvénytelen a védés, de akkor Pált kéne bíróság elé állítani. Hogy bírta a rendőrség nem kinyomozni, hogy mi volt a törvény által előírt kötelező nyilatkozatban?
Lázár János igazán nyilvánosságra hozhatná azon egyetemi hallgatók nevét, akiket csaláson kaptak vizsgán. Vagy azokét, akik hét-nyolc évig bukdácsolnak az egyetemen. Ja, hogy ők rendes középosztálybeli csalók, egyenlőbb csalók, mint más csalók?! Esetleg nyilvánosságra…..
habakuk 2011.01.11 22:07:29
habakuk 2012.04.11 08:33:46
@V mint...: Köszönjük a nagyszerű kommentet, egy egész poszt született belőle: jhnnsclvn.wordpress.com/2012/04/10/movie-premiere-cancelled-elmarad-a-kiralyfurdo-utcai-filmbemutato/. Nem tettük idézőjelbe. Hivatkozási technika á lá Schmitt és á lá Cservák (úgy látszik 2010-ben is ez volt a módi: Cservák PhD-jának hivatkozásaiból hiányoznak az oldalszámok, de a Szegedi Egyetem elfogadta :D).
Örülünk, Vincent? Érisz almája 2010.11.13 10:34:00
Vannak a Politikusok és vannak az Okos Emberek, előbbiek nem mindig az utóbbiak közül kerülnek ki. A Politikus akkor válik Okos Emberré, ha néhány százezer, jobb esetben pármillió másik ember úgy gondolja róla, hogy okos. Ha később már nem gondolja okosnak, akkor az a Politikus…..
habakuk 2011.02.11 14:50:11
Ezt a két seggbuta embert, Schmitt Pált és Cservákot, felkérte a Károli Egyetem, hogy tartsanak a jogról tudományos előadást a Zsinat Abonyi utcai épületében, ahol a harmadik seggbuta, az alkoholtól szétázott agyú Bölcskei is fellép. Aki röhögni akar, meghallgathatja ezt a 3 nagyágyút: www.kre.hu/ajk/ Cservákot a Károli most februártól már le is szerződtette egyenesen docensnek, holott még két évet se oktatott eddig a felsőoktatásban. Az igazi docenseket, professzorokat, akadémikusokat már kirúgták. Nem csodálkoznánk, ha Schmitt Pál a február 18-i tudományos előadás után professzori másodállást kapna a Károlin. Úgyis minden szart aláír, hogyne írná alá a saját professzori kinevezését? Lassan már az egész Fidesz-apparátus díszprofesszor lesz a Károlin. Szakmai akkreditáció helyett politikai.
habakuk 2011.02.14 02:10:36
@sajtohuba: Nem mindennapi mulatság lesz a Károli jogtudományi konferenciáján Schmitt Pál és Cervák Csaba alkotmányjogi előadása, ráadásul az enyhén szólva sem jogász és az alkoholtól szétázott agyú püspök, Bölcskei Gusztáv moderálja az egész tudományos konferenciát. A károlis alkotmányjogászok már elmenekültek az intézményből, közülük senki sem vesz részt rajta. A jogi kar átalakult saját belső fejlesztésű "fidesztudományi karrá". Tudtátok egyébként, hogy a "cservák" szláv szó, és férget jelent? Lehet, hogy beszélő név? Ld. "Cserv" és Csabi kommentjeit itt:

jhnnsclvn.wordpress.com/2011/02/12/extra-karoliam-non-est-vita-si-est-vita-non-est-ita/
Az egyik egyetem blogharcosai küldték be a Zugügyvédnek az alábbi tengerentúli jogesetet, miként ítélik meg a bloghozzászólásokat az Egyesült Államokban. Nálunk a jog sokkal szigorúbb, az Index is veszített pert egy vidéki főiskola igazgatóját bíráló bejegyzés…..
habakuk 2009.11.22 23:23:21
@béka83: Valljuk be, ez azért a legtöbb érintettnél leverte volna a biztosítékot. Jó, Orbán Viktorról és Gyurcsány Ferencről sokkal rosszabbakat is írtak, de ők jobban viselik, mint egy egyházi főméltóság. Az nem szokta meg a kemény kritikát. Ti azért elég tágan értelmezitek a szólásszabadságot. Csakhogy pechetekre ez itt még nem Amerika.
Megyek, megnézem a többi szelíd véleménynyilvánításotokat is.
Sziasztok! Mivel elérkeztünk a vasárnaphoz, ezért először is várom a BB díj jelöltjeit, másodsorban pedig közzéteszem a Hét Dolgozója kitüntetés várományosainak névsorát.   Íme: epres négercsók, respecta /01, Strici   Véleményem szerint Ők voltak a héten a…..
habakuk 2009.10.18 16:03:41
@Mike36: Te hol élsz? Nem Magyarországon? Nincs más mód, mint kiteregetni a szennyest, különben az szennyes marad. Valahol tisztára kell mosni. Ha belül nem lehet, hát kívül. Kihez kéne lojálisnak lenned? Ha a munkahelyed nem lojális az állam alkotmányához, törvényeihez, megengedi és pártolja a visszaélést, ki kell teregetni a szennyest. Én is egyházi egyetemre járok, ezért egy bibliai-irodalmi idézet: "Mert vétkesek közt cinkos, aki néma".
Éljen a szennyest kiteregető Don_Kihote!
habakuk 2009.10.18 16:15:17
@Mike36: Az a baj, hogy sokan így gondolkodnak, és inkább eltűrik a titkárnők és rokono terrorját.
habakuk 2009.10.18 17:48:58
@Mike36: Igen, egyetemista vagyok. De remélem, később se leszek olyan opportunista, mint te. A mi történetünket a magyar hálón kinyírták, azóta német és angol nyelven járja a világhálót. És vannak a történetünknek olyan szereplői is, akik 15 éve nem felejtenek, és most is csatasorba álltak.