Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blazsik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Amikor az ember azt hiszi, hogy a dolgok már nem lesznek érdekesebbek....      A Corvinus esete a Sátánnal című poszt kommentelői okosítottak ki arról, hogyan is működik a társadalmi kommunikáció tudományban a publikációk értékelése.      Van egy lista a…..
Mi kell ahhoz, hogy egy „csókos” fiatal „tudósnak” a fél magyar tudományos élet asszisztáljon karrierje érdekében. A történet röviden: Van egy komoly családi háttérrel rendelkező phd hallgató aki „A” egyetemen megvédi PHD értekezését. Érdekes körülmények főleg a…..
Lázár János igazán nyilvánosságra hozhatná azon egyetemi hallgatók nevét, akiket csaláson kaptak vizsgán. Vagy azokét, akik hét-nyolc évig bukdácsolnak az egyetemen. Ja, hogy ők rendes középosztálybeli csalók, egyenlőbb csalók, mint más csalók?! Esetleg nyilvánosságra…..
blazsik 2011.01.11 22:30:11
@Nemlineáris: Te matekos vagy? Ismered Klukovits Lajost? Úgy tűnik, az EDT-ben ő a hunyó. De kösz a linket, írtunk mindenkinek, és tanulmányoztuk a doktori szabályzatot is. Úgy tűnik a szabályzat alapján, hogy Szegeden máshol megbukott dolgozattal egyáltalán nem lehet próbálkozni. Két év múlva se. Újat kell írni. Ezt egy ottani oktató elég világosan elmagyarázta:

jhnnsclvn.wordpress.com/2011/01/11/violation-of-law-and-by-law-torveny-es-szabalyszeges/
Az egyik egyetem blogharcosai küldték be a Zugügyvédnek az alábbi tengerentúli jogesetet, miként ítélik meg a bloghozzászólásokat az Egyesült Államokban. Nálunk a jog sokkal szigorúbb, az Index is veszített pert egy vidéki főiskola igazgatóját bíráló bejegyzés…..
blazsik 2009.11.23 21:55:53
@béka83: @habakuk: Nagyon gyorsan ítélkeztek. Olvassátok el a Református Élet augusztusi, szeptemberi, októberi és novemberi számait, és akkor megértitek, hogy nem tudunk elég kemények lenni ezzel a sunyi, korrupt bandával szemben, ahol mindenki valaki rokona, férj és feleség egy tanszéken garázdálkodik és terrorizálják ill. nyomják ki maguk közül azt, aki nem rokon. Ezt a mocskos társaságot ki kell onnan söpörni, mert nemcsak az egyetemünk, hanem az egyházunk léte forog kockán. Ha még az interneten sem lehet bírálni, akkor hol? Ilyen mértékű korrupció esetén csak a legszélesebb nyilvánosság segít.