Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sicccccc

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmi!Na, de komolyra fordítva a szót: tényleg semmi!Az egész egy l'art pour l'art szenvedés!Jó, nem mondom, hogy nem tud jó lenni az élet néha, de általában azért fosadék! Jó, azért nagyon frankó bebaszni, ha van miből! Nagyon fasza drogozni is.... régóta nem drogoztam.... sajnos! Na jó, mikor a…..
Lejtmenet és ideg Kezdődik! 2017.04.21 13:36:08
Na, akkor most bemutatkozok! Én vagyok az, aki itt majd trágár szavakat és kifejezéseket fog használni! Én vagyok az, aki nem boldogul az életében! Én vagyok az, aki az elmúlt 31 évet azzal töltötte, hogy szart se tett le az asztalra pár diplomán és felsőfokú szakképzésen és egy színötös, általános…..
  Kösz, hogy itt lehetek! Nagyon fasza, hogy picsoghatok majd a nulla darab követőmnek! Átszerkesztettem ezt az automatikus bejegyzést, ahogy kell, szóval most már okés.... Most már felvághatom az ereimet?!  ..
Magyarázatok, feleletek, szabadkozások. A gyerektelenek készültek. Minden alkalomra, helyzetre, évszakra és napszakra megvan a kompakt válaszuk. Nem így a gyerekesek! Nekik nincsenek előre jól megfogalmazott, tüchtig kis indoklásuk arra, hogy voltaképpen miért is kellett nekik gyerek. Mert hogy…..
Hát, ez elég gyengécskére sikeredett megint. Abszolút nem vicces. Bocs, de nem tudtam nevetni. Csak erőlködést érzek. Elég gáz ez a blog amúgy is. Mindig olvasom, de egyre gázabb. Erőltetett. Szar. Az elején se volt valami jó, de mostanában már nagyon béna. Az ilyen ember ne…..
killtheradical Pótléksáv 2009.09.03 06:13:00
"A magánszemélynek például 160 ezer forint vagy annál magasabb havi bruttó keresete van és havonta például 13 300 családi pótlékot kap (kétgyerekes család), akkor (13 300 forint 18 százaléka) 2 394 forinttal több szja előleget fizet. Ennyivel csökken a nettó jövedelme havi…..
Sicccccc 2009.09.04 23:36:02
@UbUlcii:
"nem az átlagkereset alatt lévőktől kellene kezdeni az elvonást, hanem a "gazdagoktól". Ezt még a "nép" is jobban bevenné." --> Ezt mondani szintén demagógia!
Aki többet keres, többet adózik, és nem dolgozni hagyják az embert, hanem szekírozzák! Nem azt mondják, hogy dolgozz és növeld a GDP-t, hanem azt, hogy dolgoztál, növelted a GDP-t, akkor fizess még több adót! És akkor még arról szó sem volt, hogy elköltesz 15 rugót egy boltban, abból 5000 csak az adó, amit nyilván, hogy rád vernek a boltosok!
Ha valaki keres 500 000 Ft-ot havonta, az annyi adót fizet, hogy kifutja egy diák felsőfokú tanulmányait és egy átlag nyugdíjas nyugdíját! :S Szar a rendszer! A megoldás: Fuck the system! És igyunk bort! :D
A költségvetési hiányt meg az növeli, hogy minden fiszfasz dologról népszavazást kell tartani, mert szar a rendszer! A megoldás: Anarchia! És igyunk bort! :D