Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öregmotoros

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From Russia wid love Van tüzed ? 2009.10.27 19:19:00
Úgy tűnik nem tudunk szabadulni az életveszélyes helyzetektől.Nagy nyugodalommal baktatok haza, ajtó, lift, 18. emelet. Nyílik a liftajtó és furcsa sípolás hallatszik. Kinyitom a másik ajtót és a kétségbesett sikítozáson kívül közepesen sűrű de annál büdösebb füst csapta…..
From Russia wid love Mc Giver 2009.10.26 23:21:00
Tudod már kezdtem azt hinni, hogy sokat láttam, hogy ennél szarabb már nem lehet, hogy a váratlan szituációknak vége. Furcsa is volt, hogy nincsen semmi kényelmetlenség, olyan otthonos volt minden. A rugókra a matracomban már immunis vagyok, a pétervári csapvíz se hagy már nyomot…..
From Russia wid love Pajtik haza 2009.10.04 12:46:00
Na hát ennek a hétnek is eljött a vége. Pénteken miután pajtásaim épségben megjöttek Moszkvából, ezt a csodás tényt megünnepelendő este elmentünk egy jónak ígérkező buli a MINI Club-ba. Nem kell aggódni a hely nem a méretéről kapta a nevét. Valójában a hely egy MINI…..
Már említettem, hogy van egy arab kurzusom. Ma megvolt a második órám és egyre jobban szeretem. Minden óra végén az az érzésem, hogy most azonnal el kéne indulni és hátizsákkal, mezitláb bajárni ezeket az országokat. Nagyon szép és érdekes országok és nem kell annyira félni…..
öregmotoros 2009.09.10 13:05:39
Tegnap meglátogattam a bachelor épületet, ahol a legtöbb órám lesz (ami nagyon nem ugyanaz az épület ahova egy hete járok). Nem a legszebb környéken van, de sokkal közelebb van a koleszhoz, mint a másik és belül meg hulla modern, most lett felújítva. Aztán néhány finn srác meg…..