Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killerfrog

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nekem i selérkezett az idő, hogy tisztázzam szerepemet az Anomaly blogban. Nos, a helyzet az, hogy mint Mo$qUiTo is mondta, egyszerűen szerintem sincs értelme kockulni. Elveszi a csomó időt, egyszerűen semmi kamatoztathatót, vagy továbbvihetőt nem tud szolgálni. Általában…..
killerfrog 2010.12.02 07:01:46
@save552: ez igaz de az egész játékelemzésnek indult. és amikor bejött a haditechnika rovat akkor olyan fegyverek voltak amik pl. COD-okban vannak
emlékszem is h COD fegyverismertetés volt a neve én nem mondom hogy csak azok olvassák akik játszanak na de az elején nem volt ilyen rovat hanem játékelemzések voltak.és ugye mit keresne egy haditechnika iránt érdeklődő NEM JÁTSZÓ ember egy ilyen blogon
killerfrog 2010.12.02 21:26:14
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Itt a tegnap beígért videó.Eléggé le lett rontva a képminőség, bocsi!..
killerfrog 2010.11.05 17:10:41
 Lost Via Domus-by GaMeRkIsZi  Nem tudom miért recseg a hang... Mikor felvettem nagyon éles volt...    ..
  Sziasztok! Ma, mint ahogy a címben is olvashattátok a GTA IV-et fogom „tesztelni”. Csak itt,csak most…Itt a GameCsászár-on! :D A GTA IV-et a Rockstar North fejlesztette és a Rockstar Games adta ki még 2008-ban. A Grand Theft Auto sorozat történelmében ez az…..