Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁgiBéBi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog indulása óta fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra, hogy a nélkülözött alapanyagokból is megéri válogatni. A cigány konyha autentikus alapanyagai között megtaláljuk csontos húsokat, a belsőségeket, és egy sor olyan élelmiszert, amihez olcsóbban hozzá lehet jutni a szükség idején. A…..
Gyerekmonopoly Banya-baba bemutató 2012.01.06 10:19:00
 Dedeket csináltak a BanyákokÉs megszaporodtak a rinyákok. Csodálni és dícsérni szabad,Büszke rájuk a csapat De hogy melyik, kinek Borja,Elég ha a (B)anya tudja. Nevet nem akarunk rárakni, Hogy lehessen találgatni. Tökcsősz és még sokan mások :-D..
ÁgiBéBi 2012.01.06 10:24:27
:D
Honnan tudod, hogy őrült vagy?Mi a garancia arra, hogy a külvilág jeleit az agyad csak éppen kellemes langyosra torzítja, és a gondolataid egy egészséges jól szocializált egyén tudatát erősítik? Gondolkozol-e ilyeneken, ha pszichopata vagy?A válaszadás hiteles intézménye…..
Chris Liebing karrierje 20 éve indult, kezdetben még főleg hip-hop, soul, és popzenéket játszott a németországi Giessenben. Pár év múlva őt is magával ragadta az Európán végigsöprő technóőrület, '96-ban (egészen a '98-as zárásig) már a világhírű, frankfurti Omen klubban…..
ÁgiBéBi 2010.04.26 13:40:00
ayahuascareality Meneruwa 2009.09.04 13:34:43
Nem tudom segítség-e, majd elválik, mindenesetre kiírom az egyik kedves olvasó, Meneruwa kommentjét, ha valaki lelkes egy ilyen fajta kutatómunkában részt venni, akkor jelezze! Ez egy új dolog számomra (yuramin), ezért keresek egy frankó fordítót az oldalamhoz mert sajnos nem…..