Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keresztapa15

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Road to Europe Magyar cím: Irány Európa! Leírás: Stewie érdeklődését felkelti egy britekből álló társulat, és elmegy utánuk. Brianre hárul a feladat, hogy visszahozza. Peter és Lois Kiss-koncertre mennek, és kiderül, hogy Lois semmit sem tud az…..
Angol cím: Brian goes back to college Magyar cím: Vissza az egyetemre Leírás: Miután kiderül, hogy Brian sosem fejezte be a főiskolát, visszatér, hogy letegye a vizsgáit. Ehhez azonban csalni kényszerül. Eközben Peter, Quagmire, Cleveland és Joe Szuper Csapatnak öltöznek egy…..
Angol cím: The king is dead Magyar cím: Anna és a halott király Leírás: Lois megkapja a lehetőséget, hogy megrendezhesse a színitársulattal az Anna és a királyt. Sajnos Peter belekontárkodik a darabba, végül átveszi és saját elképzelései alapján újraírja azt. Letöltés…..
Angol cím: Holy Crap Magyar cím: Szent szar Leírás: Peter apját nyugdíjazzák, és a zsémbes, bigott katolikus öreg hozzájuk költözik. A családi konfliktus megoldása érdekében Peter elrabolja az egyetlen embert, aki segíthet rajtuk: a pápát. Letöltés (szinkronos…..
Keresztapa15 2010.01.14 18:48:58
xD
Family Guy Blog Válassz sorozatot! 2009.09.30 12:09:00
Keresztapa15 2010.01.14 18:43:32