Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DEADFEAR (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
DEADFEAR (törölt) 2007.05.15 13:17:58
[Ha valaki úgy érezné, hogy kioktatom akkor érezze úgy! Leszarom! :) ]

Előszöris bemutatköznék. Plesoczki István vagyok a BANK DANCE HALL weboldal karbantartója és designere. (A partyfotókat nem én rakom fel!! :) ) Nah látom itt elfajultak a dolgok ebben a Blogban. Van itt kérem szépen minden. Felháborodott anyuka, apuka, kemény rocker, hisztis bankos csajszi. Minden ami szem-szájnak ingere.

Mindenkinek valamilyen szinten igaza van a témában. De ahogy észre vettem, mindenki szeret itt nagyítani. Meg hú de felháborodni.

Előszöris az anyukákhoz, apukákhoz szólnék:
Gondolom Önök is voltak fiatalok. És azt is gondolom, hogy nem 18 éves koruk elmúltával részegedtek le először. ezen szinte mindenki átesik. Egy két agyontanult táposcsirkét kivéve. Bár nem hiszem, hogy Önök is halál kultúrált emberek voltak. Mivel az Önök idejében már 17-18 éves kortól gyerekeket csináltak. Ezért gondolom az előtte lévő "kibulizós" időszak az a 17-18 éves kor elé orientálódik. Lehet, hogy nem jártak bulizni sehova. Meg ezután sem fognak. De az sem épp egy életforma. Legalábbis a begyöpösödöttség első jele. Aztán majd 40-50 évesen egyszer csak azt veszik észre magukon, hogy nem csajozták ki magukat nem bulizták ki magukat. :D És esetleg akkor kezdik el. Ami viszont azért elég ciki lenne. Szóval ez az adunk-e alkoholt a gyereknek téma. Az a gyerek amelyik a sárga földig leisza magát az nem lett normálisan megnevelve. Meg nem tudja hol a határ. És ezáltal, hogy berúgik és legurul a lépcsőn pofán vágják 3X mert hülyeségeket mond. Megtaníttatja vele, hogy legközelebb ne tegyen ilyet. Ezen is át kell esni egyszer. Hogy tesztelje magát az ember alkohol ügyileg. Hogy tudja hol a határ. És ha ezt nem ilyen fiatal korban bui hangulat kellős közepén, hanem 30-40 évesen egy kocsmában teszik akkor ne lepődjünk meg azon ha esetleg hülyének nézik. Vagy egy alkoholista állatnak. Ami az olyan korban úgyszint gázos.

Zenével kapcsolatban:

Tény, hogy nagyon sok minőségi szint alatti zene megy a Bank Dance Hallban. De semmi képpen nem Tokio Hotel. :D Aki ezt gondolja az egy nagy láma. Dance Hall... Még a nevében is benne van. DANCE! Ha ez nem elég ahhoz, hogy megtudja az ember milyen hely akkor az már súlyos eset. :D

Hisztis kiscsajszinak:

Lehet, hogy egy két dologban igazad volt. De azért meg kéne tartani a kellő tiszteletet az idősebbekkel.

Csak ennyit akartam. Amúgy meg nem tudom ezzel a képpel mi a bajotok. De hát nekem mind1. :D