Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mskati

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem igaz, hogy hozzánk mindenki csak keseregni jár! Felgyorsult világunk őrült tempót diktál a kapcsolatoknak is, de akinek van szeme a látásra, nem bukhat el. Bár a csalódás és panasz ugyanúgy része az életnek, mi kifejezetten örülünk, ha egy kellemes randi- beszámolót kapunk.…..
mskati 2009.09.25 20:45:21
Egy férfi megismer egy gyönyörű nőt. Ez eddig tök szépen hangzik. Az élmény annyira elementális, hogy főszereplőnk sem akarja elhinni. Ekkor még nem sejti, hogy a könnyed játék előbb-utóbb a pokolba rántja. Ha az élet pókerasztalán rossz leosztást kapsz, fölösleges minden…..
mskati 2009.09.24 21:15:38
@boO.: Aha,palimadár,nem is kicsi.
A nő és a férfi örök ellenség (?) A fiúk a lányokkal játszanak. Néha fordítva. Évődnek, cicáznak. Amikor egy ivarérett férfi nem tudja, mit akar és a másik érzéseit csupán trambulinnak használja, az minősíthetetlen. Az alábbi történet szenvedő alanya egy lány, akit…..
mskati 2009.09.17 12:23:49
@boss888: Most gondold el,milyen unalmas lenne az élet,ha mindenben egyetértenénk veletek.
Erőszakos történet következik, amit még mi is félünk publikálni, de mindent az igazságért, a szerelemért és a békéért. Egy megvadult bika tombolása iszonyatos tud lenni, és az érzelmi cunami senkit sem kímél…   Sziasztok kedves Olvasók! Ígéretemhez híven én is…..
mskati 2009.09.12 12:49:43
@Levi: De a pasi,aki félrekefél,az faszagyerek?
A férfi minden körülmények között férfi, ennél fogva nehezen áll ellen a kísértésnek. Egy tisztességes családapa kétszer is áldozatául esik a pultos lányok delejes sziréndalának. Férfias kavarás, durva visszavágással…   A történetem nem kimondottan vidám, és a…..
A döntésképtelenség korunk egyik népbetegsége. Kezelni nehéz, megelőzni olcsóbb. Amikor két helyzet között őrlődünk, nem könnyű józanul gondolkodni, ezért fordul az alábbi történet szerzője hozzátok, drága Kommentezőink, némi tanácsért és vigaszért.   Sziasztok!…..
Hol vannak a határok szemérmesség és rámenősség között? Hogy meddig illik várni, általában személy-és helyzetfüggő, de legyen bármilyen szövevényes is egy szitu, bajban mutatkozik meg az igaz barát.   Bekerültem egy baráti társaságba, ahol megismerkedtem egy aranyos, jó…..
mskati 2009.09.10 06:22:53
@vagány csaj: Szerintem tégy úgy,ahogy Te jól érezd magad és később ne bánjad meg tetteidet. Próbálj kicsit titokzatos lenni. Ne legyen egyértelmű számára,hogy odavagy érte. Néha mondj nemet,mondván,(amikor menne hozzád)más programod van már. Lehet,hogy neki is az kell,hogy elutasítsd a közeledését,akkor jönne rá,hogy mit jelentesz neki.Ki tudja? De egy próbát megér.
Kitartás vagány csaj
Érdemes megbocsátani a hibákat, mert sosem lehet tudni, mit veszíthetünk el a harag miatt. A szappanoperák gegcsapatai mindig a dramaturgiai tetőponton sütik el az „Ikertestvér felbukkan”-petárdát… mi most érkeztünk ehhez az epizódhoz.   Az én sztorim elég…..
mskati 2009.09.09 13:07:10
@Virtusblog: Az lehet,hogy külsőre "mint két tojás" , de a belső különbözik és ugye Norbival randizgatott,így őt szereti. Szép történet.
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
A következő versenyző szintén a neten próbált szerencsét, majd az első fellángolást egyre szaporodó meglepetések és megfejthetetlenül zavaros női műveletek követték. Meddig tűrjünk, és meddig maradjunk higgadt úriemberek?   Olvasgatva a ti történeteiteket, nekem is…..