Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MTam

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiderült végre, mikor láthatjuk meg végre a boldogságtól ultravékonyra fogyott Liptai Claudiát, amint felkonferálja azt a zavart kislányt, akiről legkésőbb a harmadik adásra kiderül, hogy ő a jövő Janis Joplinja. Nos, a dátum február 10-e, péntek azaz a TV2 nem szakít azzal a…..
MTam 2012.06.15 11:06:13
@Lengabor:

Az alábbi válasz jött anno egy kedves embertől:

Dreams Come True Josh Powell / Fraser Smith

Valamint egy mood CD-ről: "Indie - Festive, feelgood, melodic indie pop, featuring male vocal"
Számomra egyértelműnek tűnik, hogy ha részese vagyok egy balesetnek, amiben a másik fél életét veszti - még nem volt ilyen, remélem, soha nem is lesz -, de nem én vagyok az okozója, abból jogilag nem szenvedhetek semmilyen sérelmet. Az már más kérdés, hogy lelkileg hogyan tudnék…..
MTam 2010.10.24 16:33:53
@jaafar: Így van, kiváncsi. Biztos eléd még nem ugrott egy 6 éves, akit feldöntöttél mi? - Majd fog.
MTam 2010.10.24 18:02:24
@jaafar: Egyetértünk.
Éjszakai posztunk folytatásaként íme még egy kis csokor olyan webshopokból, ahol az üzletszabályzat - hm - nem tűnik összhangban lévőnek az érvényes kormányrendelettel: Találtam még pár webshopot, ha gondolod beemelheted a többi közé! Panashop "A vevő az áru…..
Llew: Arra lennék kíváncsi, hogy az m1, vagy aki illetékes a témában tervezi-e a régebben vasárnap du vetített Presszó című sorozat ismétlését, vagy DVD kiadását? A nyári műsortervben nem szerepel a Presszó 10 ismétlése, és a sorozat DVD-kiadását sem tervezik egyelőre.…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Az ember azt hinné, hogy sikerült összeszedniük magukat a redmondiaknak: próbáltam a Windows 7-et, és egészen jól sikerült (na nem a forradalmi, hanem a tigeri, tehát mára kissé elavult értelemben), hosszú idők óta most először jött össze rendes hype egy szoftverük körül,…..
Filmdroid HSM 3 2008.08.11 11:56:00
Ajánlanám figyelmébe minden HSM rajongónak a Now or Never című dal részletét...
MTam 2008.08.12 08:43:29
Csak az klikkoljon Hayden alá, aki nem bánja, ha elmondjuk, mi lesz a Hősök harmadik évadának nyitóepizódjában. A többiek nézegessék a képet. A Hősök harmadik évada a Comic Con-on debütált, bemutatták ugyanis a 3x01 első óráját (duplarésszel nyitunk) a jegyért egymást…..
A szereplők szerint az írók nagyon kitesznek magukért a Supernatural következő évadában, spoileres infók egy holttestről és hasonló nyalánkságok.       ..
MTam 2008.08.03 18:14:32
MTam 2008.08.04 10:58:09
Nem kéne itt tévéajánlózni, meg bohóckodni mindenféle huszadrangú hülyeségek ajánlásával, hiszen ma lesz az Egy maréknyi dollárért, és amögött minden film háttérbe szorulhat (Duna, 21:15). De mégsem függesztjük fel az ajánlást, mert ugye hátha van, aki nem szereti a…..
MTam 2008.08.03 18:16:29
"A szinkron monnyon le!", "Az anyád az! Ha már ezért fizetnek, nyisd ki a szótárat...", ezek még a legfinomabb megfogalmazású (néha ugye konkrét) anyázások, amikbe a hazai filmes fórumokon fordításokkal, szinkronnal kapcsolatos kommentek között kutatva bukkan az…..
A CBS promósai vágták össze ezt a kis videót nekünk, amiből kiderül, milyen lenne a Helyszínelők főcíme, ha a sorozatból mondjuk sitcomot készítenének. ..
comment:com Nyomik vs plázacicák 2008.02.21 12:15:00
Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy van egy olyan reality műsoron az USA-ban, amivel agyon lehetne verni a Győzikét és csak egy kicsit kellene magyar ízlésre formálni: ez a The Beauty and the Geek. Pofonegyszerű alapötlet szenzációs megvalósításáról van szó: összeresztenek egy…..
Érdekes hasonlóságra lettem figyelmes a mai mokkában. A kereskedelmi adó reggeli adásában Tornóczky Anita kedves bumburnyákságával olvassa be egy online magazin lídjét, mintha a műsor szerkesztői írták volna, ám nem így történt.A deluxe.hu magazin az egyetlen magyar…..
MTam 2008.01.24 20:24:49
Ma reggel Árpa Attila, az ország ügyeletes vérbunkója azzal kezdte, hogy panaszkodott egy jót, hogy izé, őt ezek az úgynevezett bloggerek baszlatják, hogy milyen szar amit csinál (ő mondta), majd erre belepillantott a kamerába amolyan rózsasándoros, kicsit kihívó tekintettel, hogy…..
MTam 2007.11.16 11:36:48
comment:com Még egy év Atlantisz 2007.10.25 09:00:00
A Sci-Fi Channel örömteli bejelentést tett: berendelték a Csillagkapu: Atlantisz ötödik évadát is, újabb húsz rész tehát már tuti a sorozatból, ami azért érdekes, mert így meglesz a szindikátusi sugárzásnál jó ómennek tartott 100 epizód (nem kötelező pont ennyinek lennie,…..
Az RTL Klub nem ért mindenben egyet Várdy Zoltánnal, a Tv2 vezérigazgatójával. Ez persze nem meglepő, de most az is kiderül, hogy pontosan mi nem tetszett nekik az Indexen közölt Várdy-interjúban. A levelük változtatás nélkül hozzuk le, aki bele akarja magát ásni a témába,…..
A cím miatt tulajdonképpen nem meglepő, hogy egy templomi jelenettel indítunk. Az már inkább, hogy Edie az, aki betér, sőt gyónni készül. Még sőtebb: jó keresztényként rendszeresen teszi ezt - igaz, meglehetősen egysíkú bűnlajstommal ostromolva O’Mellay atyát a…..
MTam 2007.10.11 09:17:44
comment:com Lúzerek évada jön 2007.09.07 14:22:00
Folytatjuk az előttünk álló tévés évad boncolgatását, annál is inkább, mert a nyakunkon vannak a premierek és a visszatérések, ideje megnézni, hogy a korábban már idegesen emlegetett szekszésnyújorkos trend (Lipstick Jungle, Big Shots, Cashmere Mafia, stb.) mellett milyen…..
MTam 2007.09.07 16:50:46
hja
Több hónapja szó van róla, és ha igaz, mától élesben is megjelennek a youtube-os videókban a hirdetések. Ne csodálkozzunk, a Google másfélmilliárd dollárt fizetett a szájtért, és az AdWords nyilván nem képes annyi pénzt termelni, amennyi a szájtban potenciálisan benne van.…..
Több mint egy évvel az Ecopoly című vállalkozási valóságshow sugázása után sem kaptak még pénzt a játékban résztvevők, akik üzleti terveikkel keresték meg a zsűriben résztvevő nagyvállalkozókat. Elvileg a zsűri által alapított Ecopoly holdingnak kéne fizetnie, de a…..