Regisztráció Blogot indítok
Adatok
billykopeki

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy ejtik, hogy „ki-no-a”, és valamiért nagyon trendi lett hivatkozni rá mostanság. A kérdés persze az, hogy miért, és hogy sok más egészséges és jótékony hatású élelmiszer mellett most hirtelen miért ez lett a kedvenc? Mitől olyan különleges? A quinoáról…..
Több szurdokban is jártam az elmúlt néhány évben itthon és külföldön, innen jött az ötlet, hogy összeállíthatnám a Szép kilátás! blog szubjektív szurdok TOP10 listáját Magyarországról és környékéről. Három kategóriában pontoztam őket, 1-től 5-ig terjedő…..
Hiába készült új országúti gumikkal a Budapest-Csíkszereda közötti hatnapos kerékpártúrára Révész Máriusz, az indulás előtt egy nappal ellopták a biciklijét. A KorszakVáltó névre keresztelt, szimbolikus, magyar-határontúli kapcsolatépítő biciklitúrát szervező…..
Egy nap alatt másfél millió forintot spóroltunk meg azzal, hogy nem fizettünk ki a BKV-nak jegyre, bérletre, azaz utasbaszogatásra, utasverésre, off-shore üzletekre, luxusnyaralásokra, sokmilliós végkielégítésekre. A bojkottban virtuálisan kicsivel több mint 1000 ember jelezte a…..
billykopeki 2009.09.17 16:45:09
@ohmyFgod: Pedig szolgáltatás. Ugyan úgy, mint a távhő, a villany, a gáz stb. Ezek is alapvető dolgok, drágák is, mégis fizetni kell érte. Ettől függetlenül egyet tudok érteni a bojkottal, viszont a blicceléssel nem. Szerintem hatásosabb ha a bojkottálók alternatív megoldást találnak a közlekedésre, mivel a BKV-nek bevétele így sem lesz, ezen túlmenően azonban látványosabb is az eredmény, ha üresek a járművek.