Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kölcsön

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha én sem örülök, hogy társadalomban kell élnünk, mert olyan dolgokat teszek be, amiket nem veszek ki... viszont kiveszek más dolgokat, amiket meg nem tettem be. Olyasmi ez, mint a bűvészcilinder a nyúllal. Ugye együtt összehordtuk a társadalmat, hogy ne magunknak kelljen…..
kölcsön 2010.01.17 05:28:06
Tiszteletem mindenkinek! Nem olvastam, csak nehány kommentet, de elég volt a baromságból. Gera : neked pl. igazad van, csak erre jogosított hatóság vizsgálhatja a megkülönböztető jelzés használatának jogosságát vagy a munkáltató. Azonban előírás, hogy hívás esetén a mentő percen belül a helyszínen legyen! Ezt csak a megkülönböztetővel kísérelheti meg.
Devil te inkább debil vagy! Blamálod a mentőt, közben pedig nem veszed észre, hogy a rendőrség szabálytalanul állít meg : mögötted halad a járőrautó és bekapcsolja a megkülönböztetőt, te pedig szürke egér módjára megállasz (lefordítva : beszarva). Milyen jogszabály teszi ezt lehetővé? Ha ismersz ilyet, kérlek, tájékoztass! tata21 : ha bajod van a betörnek hozzád, a plébánoshoz szaladsz vagy a rendőrhöz? Ha tudod a választ, tedd közzé. Pancser. figyelem : ez rád is vonatkozik, meg ha bajod van, hová mégy? Természetesen nem a rendőrhöz, hanem pl. a kedvenc kocsmádba? De az alapvető probléma a volvós barátunk viselkedése! Hiányos a forrás, de a véleményem : ha a hangjelzés észlelése esetén -közben feltételezem a többi kocsi mozgását is látnia kellett- nyugodtan telefonál -téma mellékes- akkor a következőt kellett volna tenni : a./ a legközelebbi meleg konyhás étterem hozott 1 vödörnyi moslékkal leönteni a szélvédőt v. b.! előlről-hátulról - kocsival leállni, azokat lezárni és a gépkocsivezető hölgyeket elküldeni vásárolni. A nyugdíjat megvonni nem szabad, mert amíg a
2 szőke visszajön a vásárlásból,élnie is kell!
Én a 8. kerületbe kerültem az ügyeletre, éjjel szögbe léptem, ami a küszöbből állt ki. Ilyen mindenkivel történik, normál esetben dokihoz mész, megkapod a tetanuszt és hazaballagsz (de mostmár ügyeletre kell menni mert vmi hülye állat közgazdász kitalálta, hogy túl sok…..
kölcsön 2010.01.16 18:21:13
@Cicmaláj: Úgy dohányozhat, hogy vesz (kap?) min. szák v. doboz cigarettát és azt meggyújtja. Igaz, minimum etikátlan, de jogszabályt is sért. Arról nem szól a cikk, hogy esetleg mennyi lehetett a véralkoholszínt.
Én már a kanyarodó sávból az egyenesen haladók közé bepofátlankodókat is rettentően tudom utálni, amit Northumberland írt és fotózott le nektek, az még ennél is nagyobb bunkóság. A csatolt kép története elé néhány szóban szeretném vázolni, hogy nem igazán tartom jónak…..
Az előző bejegyzésben azt próbáltam meg bemutatni, miként állhat elő olyan helyzet a 2010-es választás után („első forgatókönyv”), hogy a Fidesznek kétharmados parlamenti többsége legyen. Röviden azt mondhatnánk: nehéz, de nem lehetetlen. Egy politikai…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Eldőlt: elveszik a Sláger rádió és a Danubius országos frekvenciáit. A Fidesz és az MSZP együtt szavazta meg a két rádió halálos ítéletét. A frekvencia- pályázat egyik nyertese az FM1 konzorcium lett, amely a Sláger helyén indítja a radiocafét. A másik győztes, az Advenio…..