Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Batri

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
rém csavaros megoldások kedvelői most szépen dőljenek hátra és ne görgessenek vagy kattintsanak percekig, és próbálják kitalálni a megfejtést. Úgysem fog menni, vagy ha mégis, akkor nem szeretnék a sötétben találkozni veled. A "poén" irtózatos, a levezetés a…..
Egy hülye nevű régi olvasónk egy iszonyatos képpel értelmezi újra a magyar popzene egyik szonorúbb fejezetét, aztán szociológusszakállal díszített szóviccet mond: Most azér kicsit nem teccik. Sőt kécceresen nem teccik. Egyrészt pont megjelent a bolgon egy hasonló kép ahhoz, amit…..
Batri 2009.09.13 04:36:09
@Bónamárta Napóleon: Tüncipoén...
Egy nagyon mély, megilletődött, néma főhajtás a nagyságod előtt.
(és itt nem a növénynek arra a részére gondolok, amelyik mellett más, kisebb levél- valamint bimbóburjánzatok nőnek... ráadásul nem beszél, ellenben sokáig zuhansz, ha beleesel,
és persze nagyon is udvariasan, bár régiesen megszólított személyed előtt található, ám átérzi a helyzet jelentőségét)

Ez a hozzászólásod magában jobban tetszett, mint a "kisflakond"
Pedig Krteket nálunk is szeressük..
Érdekes alfaj a teljes értelmetlen, elrontott de valamiért mégis csiklandós, mutáns képvicc. B. műve a műfaj csodálatos példája, kommentárt ennyit fűzött hozzá: "Basszus, ha lehet frogmosópohár, akkor ez is lehet!", a "megoldás" pedig, amit nem nagyon érdemes…..
Soha többé leállást, soha többé tetszhalottságot, Mikorka Kálmán újra Magyarrországon, és idegesítőbb, mint valaha. Az őszi vadászszezon nyitányát kürt helyett Novi talicskoid remeklésével jelezném, megoldását kivételesen nem dugom el, olyan penetráns, hogy úgyis mindegy.…..
Batri 2009.09.06 23:17:43
@RotyoApo: akár Önben, ha már a blogvezetőBEN NEM...
dolgok Versfelismerő verseny 2009.09.04 15:10:00
Na ki a költő és mi a vers címe? Csak egy hete, és az anyja Én mindig azt jelenti, hogy hagyja abba. Belül az autó feltörése Mentem a padlásra, és foglalt volt. Nekem van egy becsületes ember, Sírtam, toporzekoltam. Összhangban van a többi zsír. Vigyél a padlásra. Teregetett…..
Batri 2009.09.05 20:26:52
@Némber Ván: Az Elmés játékok, játékos elmék c. könyvben volt ennek egy gyönyörű átköltése:
"A Pő ha engemély kimár,
de mindegegy,ha vildagár"