Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nudistatrappista

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamelyik nap felhívott Kasza Tibor, hogy beszélgessünk egy kicsit, nézzem meg a műsort belülről, háthat úgy jobb képet kapok arról, milyen meló egy ilyen talkshowt összerakni. Nekem ez meg feküdt, mert voltam már bent a Való Világ és a Sztárban sztár kulisszái mögött, az…..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
nudistatrappista 2011.12.25 23:47:08
@foto85: Azt az itatót lehet a bőrfotelokból fotózni, amit az egyik honlapján láttam?
Alaphangon tízmillió forintot kap Nagy Feró, Geszti Péter, Keresztes Ildikó és ifj. Malek Miklós az RTL Klub ősszel induló tehetségkutató show-jáért – írta a vasárnapi Blikk. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a bulvárlapnak nem akart konkrét összegeket mondani…..
Az ilyenek miatt kellene szigrítani a jogosítványszerzést és annak megtartását is. Az egyik legveszélyesebb állatfaj példányával találkozott Péter néhány napja. Azzal, amelyiknek fogalma sincsen róla, hogy valamit nagyon nem jól csinál és nem érti, miért dudál és villog naki…..
A modern magyar ember joggal kínzó főkérdésre keresi a választ S.: illik vagy kell-e borravalót adni, ha pultban fizetünk, és elvisszük az árut. S. egy elvitelre sütő pizzásnál nem tejelt, mire beszóltak neki. Ő postát és közértet emleget, ahol nem jattolunk. Kocsmában viszont…..
nudistatrappista 2010.04.06 09:06:15
@A Galaxis Elnöke: és a volt kollégád, meg a szakács még mindig ott dolgozik? Megadhatnád a hely nevét!
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
Le a kalappal a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs csapata előtt, a pozitív hangvételű marketinganyagok hatására, valamint az újdonság varázsa miatt eleinte én is egész komolyan lelkesedtem az új fizetőeszközért! Amikor 1-2 hónappal ezelőtt először kaptam fém 200-ast…..