Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moser (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A programot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium indította el több civil szervezettel és a gyámhivatalokkal összefogva. Verő Irén gyermekvédelmi szakember, a program kordinátora a kezdeményezést bemutató sajtótájékoztatón elmondta: „Tűrhetetlen, hogy egyesek kert…..
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
A rendőrség láthatóan nem találja a helyét. Nem tud olyat csinálni, amibe valaki ne kötne bele. Vagy túl kemény, vagy túl gyenge. Most pl. a homofób hangulatnak kíván megfelelni, gyáván: ...a Budapesti Rendőr-főkapitányság felhívta a Meleg Méltóság Menetének szervezőinek…..
Moser (törölt) 2009.09.04 12:23:33
@TomK: "A párom és én lemondtam arról, hogy bárhogyis világgá kürtöljük, hogy mi egymást szeretjük (pedig megtenném, mert büszke vagyok rá)"

Nah, ez az amit nem értek!!!!!!!!
Mért vagy rá büszke, hogy homoszexuális vagy, és mért érzed a késztetést, hogy világgá kürtöld!?!?
Mért tölt el büszkeséggel az a tény, az az állapot, hogy homoszexuális vagy!?!?
Nem csak rád tartozik!?
Moser (törölt) 2009.09.04 12:57:03
@TomK: Minden tiszteletem a Tiéd, de nem vagyok arra büszke, hogy szeretem a páromat. A szerelmem egy nő iránt, az hogy boldog vagyok, mért töltsön el büszkeséggel!?
Büszke az ember a sikereire, az elért eredményeire, arra hogy letett valamit az asztalra, hogy tevékenyen telnek a napjai, maximum arra lehet.
A párjára is lehet büszke természetesen, eredményeire stb., de konkrétan arra hogy szeretem őt, és boldog vagyok, ez az állapot nem tölt el büszkeséggel.

Avus.
Szerintem senkit nem lőttek le azért mert kézen fogva sétált egyazon nemű párjával. De ha meg is támadtak valakit ezért, az elég undorító és felháborító, hogy valakit azért megtámadnak, mert homokos.
Nem ezekkel az ostoba, a Maslow féle piramis -kognitív szükségletű- lépcsőjén megrekedt polgártársakkal kell közösséget vállalni, mert ezek az emberek mindig lesznek, és voltak.

Sziasztok, békés napot Mindenkinek:)